7500F - 9060XT sistem nasıldır?

Monitör de göz için filtreler var mavi ışık vs KTC de var mı bilmiyorum ama MSI daha iyi bir marka ve bu modeli güzel ben olsam 2K'den 1K ya da çekmem hem 1080p değil de 790p gibi oluyor hrm 27 inç çocuk o yaşta pixel sayar o yüzden dolayı 24.5 içn 1080p yeterli ve yeteri kadar göz sağlığı için flitre var ve renk doğruluğu da yüksek.
Göz sağlığı için kullanılan teknolojinin adı var mıdır hocam yoksa küçük ayrı 1 özellik mi

Göz sağlığı için kullanılan teknolojinin adı var mıdır hocam yoksa küçük ayrı 1 özellik mi?

Flitre oluyordu ve mavi ışık flitresi vs 2 3 tane şey var zaten genel olarak normalde monitörlerde olması gereken ama KTC gibi bir markada bunlar olduğunu düşünmüyorum pek bir şey de bulamadım monitör ile alakalı.

Flitre oluyordu ve mavi ışık flitresi vs 2 3 tane şey var zaten genel olarak normalde monitörlerde olması gereken ama KTC gibi bir markada bunlar olduğunu düşünmüyorum pek bir şey de bulamadım monitör ile alakalı.
Bu nasıl

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250810_110748_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20250810_110748_Hepsiburada.jpg
    93,9 KB · Görüntüleme: 15
Aşırı fazla ghosting var göz ağrıması yapıyordu bizim evde 3 tane vardı 3 tane abilerim de vardı bende de G5'i vardı hepimizin gözü ağrıyordu öyle diyeyim 2 3 saaten sonra gözümüz kan çanağı oluyordu ben OLED'e geçtim bende düzeldi onlar IPS panele geçti. Düzeldi.
Evet bu arkadaşın da panel seçimi böyle sisin attığınız kasa da hocam biraz pahalı ama q bakayım

Bak teker teker toplamaya kalktığında da 38k oluyor aradaki farklar az çok beli de sana kalmış seçmek.

Evet bu arkadaşın da panel seçimi böyle sisin attığınız kasa da hocam biraz pahalı ama Q bakayım.

Anlamadım.

Evet bu arkadaşın da panel seçimi böyle sisin attığınız kasa da hocam biraz pahalı ama Q bakayım.

Senin kasanın atım dediğini?

Burada teker teker toplayom ne çıkıyor dedim oda 38k çıktı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250810_111029_Chrome.jpg
    Screenshot_20250810_111029_Chrome.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_20250810_111022_Chrome.jpg
    Screenshot_20250810_111022_Chrome.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 9
Bak teker teker toplamaya kalktığında da 38k oluyor aradaki farklar az çok beli de sana kalmış seçmek.

Anlamadım.

Senin kasanın atım dediğini?

Burada teker teker toplayom ne çıkıyor dedim oda 38k çıktı.
Hocam senin attığın msı dan bahsetmiştim bilmiyorum 6k xivarı falan hepsiburadada. Değer mi bilmiyoruz 7kya 2k monitör de var ama bilmiyorum 1 bakalım uygun olursa dediğini alayım

Peki neden 2K monitör diye hep 2K atıyoruz topladığımız sistem 2K değil ki 2K da 1 2 sene dayanır en fazla sonra 30 40 FPS olur.

Hocam senin attığın MSI'dan bahsetmiştim bilmiyorum 6K xivarı falan Hepsiburada'da. Değer mi bilmiyoruz 7kya 2K monitör de var ama bilmiyorum 1 bakalım uygun olursa dediğini alayım.

• Low blue light (düşük mavi ışık) → mavi ışık spektrumunu azaltarak göz yorgunluğunu ve uyku bozukluğunu önlemeye çalışır.
  • flicker-free (titreşimsiz ekran) → arka aydınlatma titremesini ortadan kaldırarak uzun süreli kullanımda göz yorgunluğunu azaltır.
  • eye care / eyesafe (ASUS, BenQ vb. markaların kullandığı pazarlama ismi) → Low blue light + flicker-free + parlama önleyici kaplama gibi özellikleri bir arada sunar.
  • tüv rheinland eye comfort sertifikası → belirli mavi ışık ve titreşim standartlarını karşılayan panellere verilen sertifika.

Peki neden 2K monitör diye hep 2K atıyoruz topladığımız sistem 2K değil ki 2K da 1 2 sene dayanır en fazla sonra 30 40 FPS olur.

• Low blue light (düşük mavi ışık) → mavi ışık spektrumunu azaltarak göz yorgunluğunu ve uyku bozukluğunu önlemeye çalışır.
  • flicker-free (titreşimsiz ekran) → arka aydınlatma titremesini ortadan kaldırarak uzun süreli kullanımda göz yorgunluğunu azaltır.
  • eye care / eyesafe (ASUS, BenQ vb. markaların kullandığı pazarlama ismi) → Low blue light + flicker-free + parlama önleyici kaplama gibi özellikleri bir arada sunar.
  • tüv rheinland eye comfort sertifikası → belirli mavi ışık ve titreşim standartlarını karşılayan panellere verilen sertifika.

Anladım hocam ben örnek verdim sadece 2K'den vazgeçelim attığınız güzel bakacağım ona dediğim gibi.
Elle toplama bilmiyorum birleştircek adam bulurum da bilmiyorum yani tek tek alıp şimdi .sorun çıkar tek tek uğraşırım firmalarla hazır da direk 1 şry olursa göndeririz kasayla ASUS'un Trio'ları var 9060 da ama sığar mı bilmem kasaya.

Hocam senin attığın MSI'dan bahsetmiştim bilmiyorum 6K xivarı falan Hepsiburada'da. Değer mi bilmiyoruz 7kya 2K monitör de var ama bilmiyorum 1 bakalım uygun olursa dediğini alayım.

Akakçe'den alırsınız farklı siteden sıkıntı yok yani? Ama illa trend yoldan alacaksanız ona bir şey diyemem ama ekip maçlarda kendi şahsi fikrim değişmeli ama ben pek bilgili değişim o konularda ben high end i biliyorum tek ekipmanlar monitörde Low end.

Anladım hocam ben örnek verdim sadece 2K'den vazgeçelim attığınız güzel bakacağım ona dediğim gibi.
Elle toplama bilmiyorum birleştircek adam bulurum da bilmiyorum yani tek tek alıp şimdi. Sorun çıkar tek tek uğraşırım firmalarla hazır da direk 1 şry olursa göndeririz kasayla ASUS'un Trio'ları var 9060 da ama sığar mı bilmem kasaya.

Sığar diye düşünüyorum ortadan biraz büyük bir kasa o fiyatına göre güzel bence.

Ve hazır almaktan iyi gibi aynı fiyata istediğin parçayı seçebilmek çok güzel bir şey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı