7500F - 9060XT sistem nasıldır?

Ve SSD Patriot uzun ömürlü olmayan bir chipset kontrolcüsü var ve AMD inin 9000 serisi ekrankartlarında sorunlu üretiyor Sapphire çok ciddi sıkıntıları var AMD de alabileceğin en matıklı sıkıntısız XFX var.

B

Patriot'un içinde Hynix bellekler var. Kötü bir model değil.

Biliyorum da cevremde alanlar problem yaşıyor 3'ünden 2'sinde sorun var şu anda.

Anakart Colorful B650M-D Pro seçebilirsin. SSD Kioxia G3 Plus yapılabilir. 900 TL farkla kasa Vento yapılsa iyi olur PSU sıkıntı çıkarabilir. Soğutucudan bir şey olmaz gibi ama 120mm olanlardan birisini seçebilirsiniz.

Colorful düzgün bir marka değil + Kioxia da sıkıntılı :/ (konudan bağımsız: Daha az önce SSD konusundaydım)

Anakart Colorful B650M-D Pro seçebilirsin. SSD Kioxia G3 Plus yapılabilir. 900 TL farkla kasa Vento yapılsa iyi olur PSU sıkıntı çıkarabilir. Soğutucudan bir şey olmaz gibi ama 120mm olanlardan birisini seçebilirsiniz.
SSD SN5000 olsa daha iyi olur hocam.

Colorful düzgün bir marka değil + Kioxia da sıkıntılı :/ (konudan bağımsız: Daha az önce SSD konusundaydım)

Gönül ister daha iyisine gitsin ama bütçe kısmında çok açılmak gerekiyor. Colorful kötü bir marka değil ona katılmıyorum. SSD DRAM'li bir şey olsa en iyisi ama SN5000 de olabilir görmemişim onu G3 ten daha mantıklı.

@FroZe35

1754594954364.png

Kasayı vento vg12a yap.

Sistem bu sanırım.

SSD SN5000 olsa daha iyi olur hocam.

Veya 1 TB 990 Pro bütçe varsa tabii.

Gönül ister daha iyisine gitsin ama bütçe kısmında çok açılmak gerekiyor. Colorful kötü bir marka değil ona katılmıyorum. SSD DRAM'li bir şey olsa en iyisi ama SN5000 de olabilir görmemişim onu G3 ten daha mantıklı.

Ve dediğim gibi sıfırdan bütçe belirtip toplanması taraftarındayım.

@FroZe35

Eki Görüntüle 2551409

Kasayı Vento VG12a yap.

Sistem bu sanırım.

400 lira fazla verip en azından MSI marka bir anakart seçilmesi taraftarındayım ama bütçe 35 k gibi :/

Veya 1 TB 990 Pro bütçe varsa tabii.

Ve dediğim gibi sıfırdan bütçe belirtip toplanması taraftarındayım.

400 lira fazla verip en azından MSI marka bir anakart seçilmesi taraftarındayım ama bütçe 35 k gibi :/

Hocam dediğim gibi en iyisini aldırmak isteriz ama kısıtlı bütçeyle bazı şeyleri almak lazım o kötü bu kötü dersek 40k'yı geçer :D

Hocam dediğim gibi en iyisini aldırmak isteriz ama kısıtlı bütçeyle bazı şeyleri almak lazım o kötü bu kötü dersek 40K'yı geçer :D

Baktım ve dediğin gibi oldu mecburiyet kötü bir şey:=/

Bir de şey var ya ben öneremiyorum örnek vereyim gerekirsek böyle parçalar gördüğümde önerdiğim de sıkıntı çıksa vicdanım rahat etmez:<

Technopat Haberler

Geri
Yukarı