7500F - 9060XT sistem nasıldır?

9060 XT 16 GB Pulse modelini kullanıyorum. Kasa eski usul kasalardan. 1 tane bile kasa fanına sahip değilim. Kasayı kapağı açık şekilde kullanıyorum. Ekran kartı boşta 45-50 derece arasında çalışıyor. Yük altında ise en fazla gördüğüm sıcaklık 66 derece oldu. Çoğu oyunda 65 üstünü gördüğümü hatırlamıyorum. Kronik sorunlu deniyor biraz şaşırdım. Şu ana kadar yazılımsal anlamda sadece bir kez hatayla karşılaştım. Bilgisayarı bir süre kullanmadığım için uyku moduna geçmişti. Bilgisayarı kendi haline bırakırken Firefox üzerinden YouTube videosu açıktı. Uyku modundan çıkınca o videoyu tekrar oynatmak için tuşa bastığımda ekranda kasılmalar oldu. 15 20 saniye sonra AMD uygulamasından çökme raporu gönderin diye bir mesaj geldi. Ben de hatayı kısaca anlatıp raporladım. Onun dışında herhangi bir yazılım sorunu görmedim. Çökme raporu çıkmasa o sorununda Firefox kaynaklı olduğunu düşünürdüm.

Anladım hocam sıcaklık değerlerine. Aktım aynı srnin dediğigib gibi 50'lerde takılıyor ki 50 derece makul bir derece olabilecek en iyi derece. Donma sorununu bilmiyorum olmuş olabilir 1 2 forum gezdim ama rastlamadım. Dediğim gibi İncehesap'la g. Rüşürüp çözmeyr çalışacağım olmazsa duruma göre bakarız sağ ol yorumun için.

Yav kardeşim 9000 serisinde Sapphire ekran kartları 5 6 saniyelik donması yaşatıyor hepsinde var?

Sıcaklıkta Sapphire de sorun yok kart donması sorun.

9000 serisinde Sapphire ısınmıyor sorun sıcaklık vs de değil kartın 5 saniye veya 3 saniye durması sanki ben yokum hakkınızı helal edin gibi olması biraz sıkıntı ama bütçe yoksa alınır ama ben almam çünkü çok gıcık olurum bu sorunlara.

Hocam hep mi yapıyor bu durmayı netde yapıyor yük altında iken mi durduk yere mi hep mi yapıyor arada 1 mi değiştirmeye çalışacağım zaten olmazsa bile ben çözmeye çalışacağım.

Yav kardeşim 9000 serisinde Sapphire ekran kartları 5 6 saniyelik donması yaşatıyor hepsinde var?

Sıcaklıkta Sapphire de sorun yok kart donması sorun.

9000 serisinde Sapphire ısınmıyor sorun sıcaklık vs de değil kartın 5 saniye veya 3 saniye durması sanki ben yokum hakkınızı helal edin gibi olması biraz sıkıntı ama bütçe yoksa alınır ama ben almam çünkü çok gıcık olurum bu sorunlara.
Bu durum Sapphire markası ile alakalı değil. Bu tarz durumların üretim ve donanımdan kaynaklanma oranı %1 'in altında, imkansıza yakın. Bir kart üretim sürecini el değmeden tamamlayarak, onlarca testten geçiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu mudur tek 1 tane forum varoda bu. Donması ile ilgili.
@NAVEAX

Link at beraber bakalım, Asus ve Sapphire'in bahsettiğin kıyaslamalarını içeren.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

9000 Series Freezing diye Google araması yapınca bu tarz konular gördüm.Yukarıdaki arkadaş da paylaşmış aynı konuyu.

9000 Series Freezing diye Google araması yapınca bu tarz konular gördüm.Yukarıdaki arkadaş da paylaşmış aynı konuyu.

Bende attım hocam ama ben sadece bu konuda ilgili 1 tane forum veya bilgilendirme görüyorum oda bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı