1 2 tane daha vardı reedite ama duruyormuş bilmiyorum.
Bende attım hocam ama ben sadece bu konuda ilgili 1 tane forum veya bilgilendirme görüyorum oda bu.
Bu konu da var. Gerçekten biraz araştırınca çıkıyor. 9060 XT kullanıyorum ama bu sorunlarla karşılaşmadım.
9000 Series Freezing diye Google araması yapınca bu tarz konular gördüm.Yukarıdaki arkadaş da paylaşmış aynı konuyu.
Evet hoxam Reddit içinde dediğiniz gibi varmış ama sanki TR de yaşayan yok gibi üstte 1 arkadaş bu bug report şeyini yaşadığını falan söylemişti sanırım. 1kereliğine, bilmiyorum sizin 9060XT hangi markadır hocam.
Bu modeli kullanıyorum. Aldığım zaman fiyatı biraz daha uygundu.
1 arkadaş konuyu Windows'u tamamen yeniden kurarak çözmüş ,bazıları ise kurmalarına rağmen değişmemiş bilmiyorum. bazıları driverdan diyor bazı adamlar bütün driverları denemiş ama düzeltmemiş. şimdi kart kronik desem ASUS da da olur gigada da olur ama kimse Sapphire 9060XT yazmamış direk kartı hedef alıp 9000 serisi yazmış yani Sapphire'da olduğunu belirtmemiç ben öyle gördüm belirttiyse bildirin lütfen ama ters oluyor bu sefer marka fark etmeksisin bütün hepsinde bu sorun olması lazım sadece Sapphire da oluyorsa Sapphire bu karta 1 el atmış kötü bir el.
Sağ olum hocam ne kadar süredir kullanıyorsunuz sorunu almadım demiştiniz sanırım.
11 Haziran kargo bana gelmiş. 2 aydır kullanıyorum diyebilirim. Sadece bir kez bilgisayarı uyku modundan çıkardığımda Firefox üzerinden YouTube videosunu tekrar oynatmak istediğimde kısa süreli kasılmalar oldu. Daha sonra AMD uygulaması çökme raporu oluşturmamı istedi. Ben de kısaca açıklayıp gönderdim.
Anladım hocam 1 anda yüke bindi oldu desem yalan olur çok saçma 1 hata. Bilmiyorum forumda açsam elimde kanıt yok. Sanırım Sapphire için kronik diğer arkadaşımında dediği gibi. Windows da sıkıntı olsa kart kullanıldığı gibi direk hata verir 2 ay sonra yapmaz vallahi anlamadım elimden geldiği kadar ASUS veya diğer markalardan almaya çalışıcsm yarın arayıp soracağım zaten incehesaba yaparlarsa sorun ortadan kalkar bilgilendirdiğin için çok sağ ol hocam baştacısınız.
@nav
Arayıp söyledim yardımxı oldular eklediler kartı hocam başardık
@NAVEAX
Tek sorun şu ki uyumlu bütün sistemlere ekleyebiliyor yani kullanıma kapalı gibi bir şeymiş herhalde yeni tek olarak satın alınabiliyormuş sadece şu an onu kapattı gibi. Bütün uyumlu sistemlere takabiliyor yani stoğu bitebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.