7500F AM5 sıvı soğutma uyumluluk kiti

Safa KILIÇ

Centipat
Daha fazla  
RAM
32
Anakart
Msi b650b-m
Herkese iyi sosyaller.
Eskiden kullanmış olduğum ROG STRIX Z390 anakartıma H100 sıvı soğutma takılıydı. Yakın dönemde MSI B650M-B anakartı aldım. AM5 anakartına geçtiğimden dolayı braketin uyumlu olup olmadığını anlamadım. İnternette satılan herhangi bir yer var mı veya bu bileşenler uyumlu mu?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Herkese iyi sosyaller.
Eskiden kullanmış olduğum ROG STRIX Z390 anakartıma H100 sıvı soğutma takılıydı. Yakın dönemde MSI B650M-B anakartı aldım. AM5 anakartına geçtiğimden dolayı braketin uyumlu olup olmadığını anlamadım. İnternette satılan herhangi bir yer var mı veya bu bileşenler uyumlu mu?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sıvı soğutmanın kullanım klavuzundan bakabilirsiniz aşağıya link bırakacağım. AM4e uyumlu olan tüm braketler ve soğutucular AM5e de %99 uyumlu oluyor. AM4 braketini kullanacaksınız yani.

Sıvı soğutmanın kullanım klavuzundan bakabilirsiniz aşağıya link bırakacağım. AM4e uyumlu olan tüm braketler ve soğutucular AM5e de %99 uyumlu oluyor. AM4 braketini kullanacaksınız yani.

Bilgileriniz için teşekkür ederim fakat kutunun içerisinden çıkan am4 braketi kaybolmuş. Hangi upgrade veya bracket kitini alacağımı da bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Bilgileriniz için teşekkür ederim fakat kutunun içerisinden çıkan am4 braketi kaybolmuş. Hangi upgrade veya bracket kitini alacağımı da bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Sadece h100ü tutturacak brakete ihtiyacım var. Çift yönlü vida ve sıkma vidaları elimde var.

Sadece h100ü tutturacak brakete ihtiyacım var. Çift yönlü vida ve sıkma vidaları elimde var.
Amazon.com.tr
Bu uyumluluk seti ile sıvı soğutucumu anakartıma montajlayabilir miyim?

Amazon.com.tr
Son olarak h100x ile h100i gtx'in braketleri aynı mıdır?

Son düzenleme:

Amazon.com.tr

Son olarak h100x ile h100i gtx'in braketleri aynı mıdır?
Attığım manualdeki am4 braketini bulmaya çalışın fotosunu aşağıya bırakacağım. aldığınız yer veya corsair ile iletişime geçin onlar nereden temin edebileceğiniz konusunda bir fikir verebilir.

1724533918175.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı