RicardoQuaresmaQ7
Centipat
Kaç TLye aldın acaba?Amazon üzerinden DFS bilgisayar satıcılı 7800x3D aldım. Aylardır kullanıyorum sorun yok.
Kaç TLye aldın acaba?Amazon üzerinden DFS bilgisayar satıcılı 7800x3D aldım. Aylardır kullanıyorum sorun yok.
Kaç TL'ye aldın acaba?
Arkadaşın bütçeyi aşıyor yoksa çok iyi işlemci,ama dediğim gibi bütçesini baya bı aşıyor.13K'ya almıştım.
Arkadaşın bütçeyi aşıyor yoksa çok iyi işlemci, ama dediğim gibi bütçesini bayağı bir aşıyor.
Haklısın hocam yanlış anlamışım dediğini,ama evet zaten satıcıdan bir sorun çıkmaz bencede.7800x3D alsın demiyorum ki. Güvenilir olup olmadığını sordu o yüzden.
Hocam garanti işi nasıl peki?Amazon üzerinden DFS bilgisayar satıcılı 7800x3D aldım. Aylardır kullanıyorum sorun yok.
Haklısın hocam yanlış anlamışım dediğini, ama evet zaten satıcıdan bir sorun çıkmaz bence de.
Hocam garanti işi nasıl peki?
Hocam garanti işi nasıl peki?
Hocam benim tek kaygım garanti şu an.
Ürünler yurt dışından. Türkiye garantisi yok. Kendileri fatura tarihi itibarinden 2 yıl garanti veriyor. Kendileriyle konuşmuştum alırken. Ne kadar güvenirsiniz bilemem. Bence fason. Ama işlemciler çok zor bozulur.
Bir tane konu sahibinin işlemcisinde kılcal çizik oluşmuş. Konu sahibine attıkları resim bu.
Eki Görüntüle 2357915
Arkadaş satın almış onun cevabını beklemeniz daha mantıklı olur.
Rica ederim hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Hocam benim şansım böyle konularda cidden hiç yok. Bir şey olur o da bana denk gelir cidden çok kaygı oldu içimde. Teşekkür ederim cevaplarınız için.
Size de teşekkürler hocam bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.