7500F CPU sıcaklığı 69 derece oluyor

NxFrake

Centipat
Daha fazla  
RAM
16GB
Anakart
B650M Gaming Plus Wi-Fi
FIFA 23'te açılışta ve maçta CPU sıcaklığı görseldeki gibi oluyor. Overclock açık mı değil mi bilmiyorum böyle oynasam cihaza zarar verme ihtimalim var mı?
İşlemci AMD5 7500F sıvı soğutma Game Booster Shield 240. 4060 8 GB ekran kartı var.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (73).png
    Ekran Görüntüsü (73).png
    1,4 MB · Görüntüleme: 28
Son düzenleyen: Moderatör:
FIFA 23'te açılışta ve maçta CPU sıcaklığı görseldeki gibi oluyor. Overclock açık mı değil mi bilmiyorum böyle oynasam cihaza zarar verme ihtimalim var mı?
İşlemci AMD5 7500F sıvı soğutma Game Booster Shield 240. 4060 8 GB ekran kartı var.

69 derece çok normal bir sıcaklık hatta serin oyunda bu kadar da takıntılı olmayın…

İşlemci AMD5 7500F sıvı soğutma game booster Shield 240. 4060 8 GB ekran kartı var.

90 dereceye kadar normal hocam. İşlemci sıcaklığınız gayet iyi, sorun yok yani.

Haklı olabilirsiniz ama normalde kasadan bu kadar ses çıkmazken FIFA23 de fan sesini yan odadan duyabiliyorum. Peki bu normal mi?
Game Booster sıvı soğutma alarak çok büyük hata yapmışsınız hocam yani giriş seviyesi sıvı soğutmalardan sessiz fan beklememek lazım zaten ancak Game Booster olunca işin içine ayrı bir anormallik girebilir diğerlerine göre çok fazla fan sesi gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı