Herkese merhaba, işlemci için soğutucu bakıyorum ama karar veremedim. Birkaç model baktım, bunlardan hangisi ya da önerebileceğiniz başka bir soğutucu varsa önerilere açığım.
ThermalRight Peerless Assassın 120 Se Rgb Am5-1700p Hava Soğutmalı Dual Işlemci Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
CoolerMaster Masterliquid ML240L v1 kullanıyorum 7 yıl oldu. Hala taş gibi çalışıyor ve 7500F kullanıyorum 2-3 aydır, 65 derece üstünü görmedim. Tabii düzgün bakım da yaptım ona dikkat et. V2 modeli daha iyi diye biliyorum gönül rahatlığı ile alabilirsin.
Herkese merhaba, işlemci için soğutucu bakıyorum ama karar veremedim. Birkaç model baktım, bunlardan hangisi ya da önerebileceğiniz başka bir soğutucu varsa önerilere açığım.
ThermalRight Peerless Assassın 120 Se Rgb Am5-1700p Hava Soğutmalı Dual Işlemci Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Hava soğutucu kullanmadım benim yorum yapmam doğru olmaz ama sıvı soğutma çok uzun seneler çok iyi performanslar verebiliyor. Her zaman sıvı tercihimdir.
Hava soğutucu kullanmadım benim yorum yapmam doğru olmaz ama sıvı soğutma çok uzun seneler çok iyi performanslar verebiliyor. Her zaman sıvı tercihimdir.
Performansı iyi evet ama ömrü sıvı soğutma kadar uzun değil. Dediğim gibi 7 yıl oldu 3 işlemci 2 kasa 2 ekran kartı 4 ram 3 anakart 2 ssd değiştirdim, sıvı soğutma hala aynı. Dede oldu torunlara ders veriyor. Gram performans kaybı yok.