7500F için işlemci soğutucusu önerisi

erenkowicz

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
GIGABYTE A620M H
Herkese merhaba, işlemci için soğutucu bakıyorum ama karar veremedim. Birkaç model baktım, bunlardan hangisi ya da önerebileceğiniz başka bir soğutucu varsa önerilere açığım.

Hava soğutucu yeterli olur demişler çoğu konuda ama karar veremedim.

CoolerMaster Masterliquid ML240L v1 kullanıyorum 7 yıl oldu. Hala taş gibi çalışıyor ve 7500F kullanıyorum 2-3 aydır, 65 derece üstünü görmedim. Tabii düzgün bakım da yaptım ona dikkat et. V2 modeli daha iyi diye biliyorum gönül rahatlığı ile alabilirsin.

Herkese merhaba, işlemci için soğutucu bakıyorum ama karar veremedim. Birkaç model baktım, bunlardan hangisi ya da önerebileceğiniz başka bir soğutucu varsa önerilere açığım.

Hava soğutucu yeterli olur demişler çoğu konuda ama karar veremedim.

Peerless Assasin zaten alabileceğiniz en iyi F/P hava soğutuculardan biri.

Bu soğutucuyu alıp bir 16 GB RAM daha alıp 32 GB yapmayı düşünüyorum. Daha mantıklı gibi geliyor. Siz ne diyorsunuz?
Hava soğutucu kullanmadım benim yorum yapmam doğru olmaz ama sıvı soğutma çok uzun seneler çok iyi performanslar verebiliyor. Her zaman sıvı tercihimdir.

Hava soğutucu kullanmadım benim yorum yapmam doğru olmaz ama sıvı soğutma çok uzun seneler çok iyi performanslar verebiliyor. Her zaman sıvı tercihimdir.

Birçok konuda hava soğutucunun yeterli olduğundan bahsetmişler bende karar veremedim hocam.

Birçok konuda hava soğutucunun yeterli olduğundan bahsetmişler bende karar veremedim hocam.
Performansı iyi evet ama ömrü sıvı soğutma kadar uzun değil. Dediğim gibi 7 yıl oldu 3 işlemci 2 kasa 2 ekran kartı 4 ram 3 anakart 2 ssd değiştirdim, sıvı soğutma hala aynı. Dede oldu torunlara ders veriyor. Gram performans kaybı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı