Merhaba arkadaşlar. Stok fan yetersiz kaldığı için soğutma arayışına girdim fakat sıvı mı hava mı karar veremiyorum. Sadelik ve kasanın genişliği açısından sıvı soğutma tercih etmek istiyorum ama bütçemi zorlayacak bu sefer de. 4500 TL bütçe ile ileriye dönük beyaz renkte (7800xd alma planım var önümüzde ki yaz) ne önerebilirsiniz? Ben aşağıda ki ürünler arasında seçim yapma taraftarıyım.
Gelişmiş ısı borusu teknolojisi ve yüksek yoğunluklu alüminyum kanatları sayesinde ısıyı anında dağıtır, fanlarıyla sessiz ve etkili bir hava soğutma sunar.
Özel tasarlanmış bakır ısı boruları sayesinde işlemcinizden gelen sıcaklığı anında emer ve geniş yüzeyli kanatçıklara aktararak hızlı bir şekilde dağıtır.
Merhaba arkadaşlar. Stok fan yetersiz kaldığı için soğutma arayışına girdim fakat sıvı mı hava mı karar veremiyorum. Sadelik ve kasanın genişliği açısından sıvı soğutma tercih etmek istiyorum ama bütçemi zorlayacak bu sefer de. 4500 TL bütçe ile ileriye dönük beyaz renkte (7800xd alma planım var önümüzde ki yaz) ne önerebilirsiniz?
Hocam en uzun ömürlü olanlar kule tipi fan soğutma olandır. Çoğu sıvı soğutma kule tipi olanlara göre aşırı bir sıcaklık farkı yaratmaz. Ben şahsen Thermaltake'in bu ürünü kullanıyorum. (Amazon.com.tr) gayet tatmin edici ortam da hiçbir ses yokken sesini duyabileceğiniz bir fan sesi mevcut ve isterseniz CPU testi yapıp maximum sıcaklık değerini atabilirim. İyi sosyaller.
Hocam şimdi fark ettim AM5 sokete uygun değil benim kullandığım kule tipi. Ama yine de Thermaltake'in AM5 soket uyumlu bir soğutucusuna bakmanızdan yanayım. Şahsen kullanmasaydım açıkça tavsiye etmezdim açıkçası.
(Amazon.com.tr) İstediğiniz özelliklere göre buldum.
Kasan nedir? 7 tane fanla beraber satılan çok güzel kasalar oluyor 3, 4K'ya onlardan alıp kalan bütçeye 240mm veya 360mm beyaz bir sıvı soğutma alırsın. Bembeyaz sistemin olur taş gibi. Eskisini satıp bütçeyi genişletebilirisin.
Özel tasarlanmış bakır ısı boruları sayesinde işlemcinizden gelen sıcaklığı anında emer ve geniş yüzeyli kanatçıklara aktararak hızlı bir şekilde dağıtır.
Kasan nedir? 7 tane fanla beraber satılan çok güzel kasalar oluyor 3, 4K'ya onlardan alıp kalan bütçeye 240mm veya 360mm beyaz bir sıvı soğutma alırsın. Bembeyaz sistemin olur taş gibi. Eskisini satıp bütçeyi genişletebilirisin.