7500F için termal macun önerisi

Makaleler
1
Soğutucum Thermalright Peerless Assassin 120 SE, işlemcim de 7500F. Şu an kullandığım termal macun Thermal Grizzly Kryonaut Extreme fakat 5 ay gibi bir sürede kurudu ve sıcaklıklar 10–15 derece arası yükseldi, hiç stabil değil. O yüzden macunu değiştirmek istiyorum.

Aklımda MX-6 var, 4 gramı şu anda 300 TL civarında Hepsiburada’da. Sizin başka öneriniz varsa onları da beklerim, 500–600 TL’ye kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutucum Thermalright Peerless Assassin 120 SE, işlemcim de 7500F. Şu an kullandığım termal macun Thermal Grizzly Kryonaut Extreme fakat 5 ay gibi bir sürede kurudu ve sıcaklıklar 10–15 derece arası yükseldi, hiç stabil değil. O yüzden macunu değiştirmek istiyorum.

Aklımda MX-6 var, 4 gramı şu anda 300 TL civarında Hepsiburada’da. Sizin başka öneriniz varsa onları da beklerim, 500–600 TL’ye kadar.
Extreme Orijinal olduğuna emin misin?
Kolay kolay kurumaz o.

Aklımda MX-6 var, 4 gramı şu anda 300 TL civarında Hepsiburada'da. Sizin başka öneriniz varsa onları da beklerim, 500–600 TL'ye kadar.

7500 sıkıntı yaratacak işlemsi degil ısınmada.
Kasa sirkulasyon iyi vs degilse istersen altın sur fark etmez.
Macun o kadar sürede işlevini yitirmez.
Dayanım sureside 8 yıl civarıdır.
Baska sorun olabilir.
Biraderin PC'ye diş macunu surduk 3 yıl oluyor. Hala devam.

Extreme Orijinal olduğuna emin misin?
Kolay kolay kurumaz o.
Teknobiyotik'ten aldım hocam ilk sürdüğüm zamanlar stres testinde 63 derecede sabit duran işlemci şu anda hava sıcak olursa 80 dereceye sabitleyip güç düşürüyor havanın normal olduğu zamanlar 73-77 civarlarında sürekli değişiyor boşta da 55-60 derecede çalışıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı