7500F işlemci soğutucusu normal mi takılmış?

batiwankenobi

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
B 650M-K
İşlemci
7500F
Selamlar arkadaşlar, PC topladığımdan beri her iş ters gittiği için size yazayım dedim :D
Öncelikle anakart pimleri yamuk çıktı, iade etmeye çalıştım, edemedim. Başta ASUS gönderilecek falan derken gittim bilgisayarcıya, çeyrek parasına yaptırdım anakartı, çok komik şekilde. Şimdi testleri yapıyorum; RAM ve işlemci için yaptırdığım bilgisayarcı arkadaş işlemci soğutucuyu da monte etti. Sisteme baktı, fena bir abi değildi; ancak Peerless Assassin 120 montajını tersten mi yapmış, anlamadım. Cinebench testini 3 defa yaptım, mavi ekran falan almadım. Anakart sorunu yok derken, ortalama sıcaklık 80 derecede. 7500F için sizce nasıl bu sıcaklık değerleri?

1757142806467.png

1757142818853.png

Galiba tellerde sorun var onları düzeltsem bile yeterli olacak gibi duruma göre düzeltip bilgi vereceğim sizlere.

Aynı işlemci aynı soğutucuya sahibim 55 dereceyi geçtiğini görmedim daha emin misiniz sıkıntı olmadığına?

Hocam stres testinde onca düşük kalabiliyor mu?
Şu an yerlerini değiştim boşta 40-45 derece arasında yine test yapacağım bakalım.

Fanları birbirine doğru çevirip birini öne taktım test yine stres testi yaptığım zaman 70-71 dereceye düştü bence olduka iyi fark etti sizce?

Son düzenleme:
Hocam stres testinde onca düşük kalabiliyor mu?
Şu an yerlerini değiştim boşta 40-45 derece arasında yine test yapacağım bakalım.

Fanları birbirine doğru çevirip birini öne taktım test yine stres testi yaptığım zaman 70-71 dereceye düştü bence olduka iyi fark etti sizce?

Hocam fanlar kasanın egzoz fanına doğru itmeli havayı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı