7500F Prime95'te stabil 95 derece oluyor

Safa KILIÇ

Centipat
Daha fazla  
RAM
6000mhz 32gb CL30
Anakart
MSI PRO B650m-b
Herkese iyi sosyaller.
AMD Ryzen 7500F işlemcimi Thermalright assasin 120 ile kullanıyorum. AIDA CPU stres testinde ortalama 75 derece aldım. Fakat Prime95'te yaştığım testte başlar başlamaz sabit 95 derece alıyorum. Termal macun olarak frost X25 10.W/m*k kullanıyorum. Sizce de bir problem yok mu?

Herkese iyi sosyaller.
AMD Ryzen 7500F işlemcimi Thermalright assasin 120 ile kullanıyorum. AIDA CPU stres testinde ortalama 75 derece aldım. Fakat Prime95'te yaştığım testte başlar başlamaz sabit 95 derece alıyorum. Termal macun olarak frost X25 10.W/m*k kullanıyorum. Sizce de bir problem yok mu?

Ek olarak Prime95 testinde 130Watt'a kadar çıktığını gördüm. Oyunlarda ise 71'i geçmiyor.

Oyunlarda ortalama 70 derece olması gayet kabul edilebilir bir değer. Test uygulamalarında bir tık daha yüksek olabilir ama oynadığınız oyunlarda aldığınız değerde bence sorun yok.

Oyunlarda ortalama 70 derece olması gayet kabul edilebilir bir değer. Test uygulamalarında bir tık daha yüksek olabilir ama oynadığınız oyunlarda aldığınız değerde bence sorun yok.

Özür dilerim şu an anlık olarak Fortnite'da 75-82 derece arası gidip geliyor. Bu durum canımı sıkmaya başladı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı