Yeni aldığım 7500F tray işlemcili sistem soğutucu olarak "Xigmatek Apache Plus 120mm RGB" ile birlikte geldi.
Kasa ve işlemci soğutucu:
Kasa: Fazeon F9 650W 80Plus Bronze 4x120mm.
İşlemcinin boşta ve yük altındaki sıcaklık değerleri:
Sistem montajlı şekilde elime ulaştı. Soğutucunun çok etkisi olmayacağını biliyordum fakat bu derecede yüksek ısılar beklemiyordum. Açıkçası şu anda kullanmaya çekiniyorum. Sizce bu sıcaklık değerleri normal mi? Özellikle fanların fotoğrafını atma sebebim ters takılıp takılmadığını kontrol etmek. Acilen bir soğutucu mu almalıyım?
Soğutucu olarak şu ürünü almayı düşünüyorum:
www.gaming.gen.tr
Genel olarak yorumları iyi ve sitedeki konularda da çokça öneren olmuş.
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.
Kasa ve işlemci soğutucu:
Kasa: Fazeon F9 650W 80Plus Bronze 4x120mm.
İşlemcinin boşta ve yük altındaki sıcaklık değerleri:
Sistem montajlı şekilde elime ulaştı. Soğutucunun çok etkisi olmayacağını biliyordum fakat bu derecede yüksek ısılar beklemiyordum. Açıkçası şu anda kullanmaya çekiniyorum. Sizce bu sıcaklık değerleri normal mi? Özellikle fanların fotoğrafını atma sebebim ters takılıp takılmadığını kontrol etmek. Acilen bir soğutucu mu almalıyım?
Soğutucu olarak şu ürünü almayı düşünüyorum:

Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.

Genel olarak yorumları iyi ve sitedeki konularda da çokça öneren olmuş.
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: