R5 7500F sıcaklık değerleri normal mi?

Hocam değiştirmiş zaten bilgisayarci ben bakmamıştım o attığı fotoğraftan sonra değiştirmiş.

Dosya Ekleri

• 20240812_185214.jpg
    20240812_185214.jpg
    192,1 KB · Görüntüleme: 26
  • 20240812_185210.jpg
    20240812_185210.jpg
    212,9 KB · Görüntüleme: 26
Dereceler nasıl?

Aynı işte hiçbir şey ellemedim ilk fotoğraflardaki gibi. Ama bilgisayarcinin ne marka termal macun kullandığını bilmiyorum.

Aynı işte hiçbir şey ellemedim ilk fotoğraflardaki gibi. Ama bilgisayarcinin ne marka termal macun kullandığını bilmiyorum.
Bir bilgisayarcının yanında 6 ay staj yaptım, yaptığım yerde termal macun markasına hiç önem vermiyordu adam kalitesiz macunu yapıştırıp geçiyordu. Genelde mahalle bilgisayarcıları böyle oluyor deneyimledim bazı yerleri.

İçinden TF7 çıkıyor. Eğer şeref yoksunu biriyse içinden çıkanı değilde ucuza aldığı çakma macunu bile kullanmış olabilir. Gider TF7'yi kendi bilgisayarına sıkar. Böyle insanlar çok.

İçinden TF7 çıkıyor. Eğer şeref yoksunu biriyse içinden çıkanı değil de ucuza aldığı çakma macunu bile kullanmış olabilir. Gider TF7'yi kendi bilgisayarına sıkar. Böyle insanlar çok.

Geri içine koymamış macunu şimdi baktım. Artık benimkine mi kullandı aldı mı bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı