Selamlar, sistemi yeni kurdum. 7500F işlemci aldım. Sıfır 240mm revenge sıvı soğutma mevcut. 73 derecelerde, bu değer normal midir? Bir önceki işlemcim 5500 66 derecede falandı.
Boşta mı?Selamlar, sistemi yeni kurdum. 7500F işlemci aldım. Sıfır 240mm revenge sıvı soğutma mevcut. 73 derecelerde, bu değer normal midir? Bir önceki işlemcim 5500 66 derecede falandı.
Reis aldığın sıvı soğutucu kaliteli değil bu yüzden normaldir yükte.Selamlar, sistemi yeni kurdum. 7500F işlemci aldım. Sıfır 240mm revenge sıvı soğutma mevcut. 73 derecelerde, bu değer normal midir? Bir önceki işlemcim 5500 66 derecede falandı.
Kesinlikle normal değil, üstteki yorumun dediği gibi o plastik kaldıysa termal macunun temasını kesiyor, veya sıvı soğutmayı takarken tam oturtmadınız mı?
hocam bide kendi yaylı vidası vardı onu takmadım vidalar yerlerine tam oturmamış gibi duruyor ondan kaynaklı olurmuKesinlikle normal değil, üstteki yorumun dediği gibi o plastik kaldıysa termal macunun temasını kesiyor, veya sıvı soğutmayı takarken tam oturtmadınız mı?
O vidaların tam oturması lazım zaten, girerken ilk bi zorlar fakat ardından oturduğunu anlarsınız, tabii tam takılmadıysa baskı yapamaz zaten işlemci üstüne, o da termal macun ve sıvı soğutmanın işe yaramaması demek.Vidalarını sonuna kadar sıkmadım bir şey olur mu?
hocam bide kendi yaylı vidası vardı onu takmadım vidalar yerlerine tam oturmamış gibi duruyor ondan kaynaklı olurmu
O vidaların tam oturması lazım zaten, girerken ilk bir zorlar fakat ardından oturduğunu anlarsınız, tabii tam takılmadıysa baskı yapamaz zaten işlemci üstüne, o da termal macun ve sıvı soğutmanın işe yaramaması demek.
Onun haricinde hangi oyunda veya nerede 73 görüyor?
Boşta mı?
Normal değil aynı işlemci bende var yük altında 55 geçmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.