7500F sıvı soğutucu ile 73 dereceleri görüyor

em1nnww

Picopat
Daha fazla  
Selamlar, sistemi yeni kurdum. 7500F işlemci aldım. Sıfır 240mm revenge sıvı soğutma mevcut. 73 derecelerde, bu değer normal midir? Bir önceki işlemcim 5500 66 derecede falandı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, sistemi yeni kurdum. 7500F işlemci aldım. Sıfır 240mm revenge sıvı soğutma mevcut. 73 derecelerde, bu değer normal midir? Bir önceki işlemcim 5500 66 derecede falandı.

Normal değil aynı işlemci bende var yük altında 55 geçmiyor.

Kesinlikle normal değil, üstteki yorumun dediği gibi o plastik kaldıysa termal macunun temasını kesiyor, veya sıvı soğutmayı takarken tam oturtmadınız mı?

Kesinlikle normal değil, üstteki yorumun dediği gibi o plastik kaldıysa termal macunun temasını kesiyor, veya sıvı soğutmayı takarken tam oturtmadınız mı?

Vidalarını sonuna kadar sıkmadım bir şey olur mu?

hocam bide kendi yaylı vidası vardı onu takmadım vidalar yerlerine tam oturmamış gibi duruyor ondan kaynaklı olurmu

Vidalarını sonuna kadar sıkmadım bir şey olur mu?

hocam bide kendi yaylı vidası vardı onu takmadım vidalar yerlerine tam oturmamış gibi duruyor ondan kaynaklı olurmu
O vidaların tam oturması lazım zaten, girerken ilk bi zorlar fakat ardından oturduğunu anlarsınız, tabii tam takılmadıysa baskı yapamaz zaten işlemci üstüne, o da termal macun ve sıvı soğutmanın işe yaramaması demek.

Onun haricinde hangi oyunda veya nerede 73 görüyor?

@em1nnww

O vidaların tam oturması lazım zaten, girerken ilk bir zorlar fakat ardından oturduğunu anlarsınız, tabii tam takılmadıysa baskı yapamaz zaten işlemci üstüne, o da termal macun ve sıvı soğutmanın işe yaramaması demek.

Onun haricinde hangi oyunda veya nerede 73 görüyor?

Hocam OCCT testinde gördüm BF1 gibi oyunlarda 55 60 derece.

Boşta 42 yükte 67 şu an

Normal değil aynı işlemci bende var yük altında 55 geçmiyor.

Siz ne kullanıyosunuz soğutma olarak?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı