7500F ve 7800XT 1080P'de darboğaz yapar mı?

Hayır yapmaz. Rahatça kullanabilirsiniz.

7800XT 7500F 1080p'de darboğaz yapar mı?
Bazı oyunlarda yapar. Genellikle besler. 7600x kullanıyorum 4070 ile 2K'da anca besliyor. Her şey darboğaz demek değildir. Bunu bazı postlarda yazıyorum. Örneğin aynı sisteme sahip bir arkadaşım var ve işlemcisi 7800x3D. Oyundan oyuna değişmekle beraber benden 10-25 fps arası fazla alıyor.

Bazı oyunlarda yapar. Genellikle besler. 7600X kullanıyorum 4070 ile 2K'da anca besliyor. Her şey darboğaz demek değildir. Bunu bazı postlarda yazıyorum. Örneğin aynı sisteme sahip bir arkadaşım var ve işlemcisi 7800x3D. Oyundan oyuna değişmekle beraber benden 10-25 FPS arası fazla alıyor.

Hangi oyunlarda yapar oynayacağım oyunlar Dying Light 2 RDR2 Warzone CS LoL Valorant vb.

Hangi oyunlarda yapar oynayacağım oyunlar Dying Light 2 RDR2 Warzone CS LoL Valorant vb.
Darboğaz yapmaz hocam kolay kolay. Warzone'da yapar. CPU optimizasyonu kötü ve çok güçlü işlemci lazım. Benim 7600x harika kasa soğutmam ve Arctic Liquid Freezer ll gibi bir soğutuyca rağmen stres testinte gördüğü sıcaklığı gördü 85 dereceyi.

Benim demek istediğim işinizi görür, darboğaz yapmaz ancak iyi işlemci her türlü farkını koyuyor. Çok sorun yaşamazsınız. Ben sadece kendi yaşadığımı anlattım.

Darboğaz yapmaz hocam kolay kolay. Warzone'da yapar. CPU optimizasyonu kötü ve çok güçlü işlemci lazım. Benim 7600x harika kasa soğutmam ve Arctic Liquid Freezer ll gibi bir soğutuyca rağmen stres testinte gördüğü sıcaklığı gördü 85 dereceyi.

Benim demek istediğim işinizi görür, darboğaz yapmaz ancak iyi işlemci her türlü farkını koyuyor. Çok sorun yaşamazsınız. Ben sadece kendi yaşadığımı anlattım.
Teşekkürler cevapların için :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı