7500F ve 9060XT için performanslı monitör önerisi

Leewzy

Centipat
Daha fazla  
7500F ve 9060XT veya buna yakın bir sistem almayı düşünüyorum. FPS ve AAA oyunları dengeli oynuyorum ancak hedefim, bir gün FPS oyunlarında profesyonel arenalara çıkmak ve kendimi geliştirmek. Bu yüzden FPS oyunlarında maksimum FPS için 1080p bir sistem toplayacağım. Oyunlarda yenileme hızı ve gecikme değerleri önemli olduğu için buna uygun monitör arıyorum. Minimum 240-280 Hz, mümkünse 27 inç, 1080p, renkleri ve parlaklığı en azından ortalama veya ortalamanın üstü olan 7-8 bin liraya bir monitör bulabilir miyim?
İstediğim özelliklerin yanında bütçem biraz az gibi görünüyor. Piyasada Gamepower ve adını ilk defa duyduğum ucuz monitörler var ancak incelemeleri kolay kolay bulunmuyor. Birçok kişi Gamepower'dan uzak duruyor. Öneriniz/tavsiyeniz var mı? Fiyat açısından Gamepower veya başka noname monitörler tercih edilmeli mi?

7500F ve 9060XT veya buna yakın bir sistem almayı düşünüyorum. FPS ve AAA oyunları dengeli oynuyorum ancak hedefim, bir gün FPS oyunlarında profesyonel arenalara çıkmak ve kendimi geliştirmek. Bu yüzden FPS oyunlarında maksimum FPS için 1080p bir sistem toplayacağım. Oyunlarda yenileme hızı ve gecikme değerleri önemli olduğu için buna uygun monitör arıyorum. Minimum 240-280 Hz, mümkünse 27 inç, 1080p, renkleri ve parlaklığı en azından ortalama veya ortalamanın üstü olan 7-8 bin liraya bir monitör bulabilir miyim?
İstediğim özelliklerin yanında bütçem biraz az gibi görünüyor. Piyasada Gamepower ve adını ilk defa duyduğum ucuz monitörler var ancak incelemeleri kolay kolay bulunmuyor. Birçok kişi Gamepower'dan uzak duruyor. Öneriniz/tavsiyeniz var mı? Fiyat açısından Gamepower veya başka noname monitörler tercih edilmeli mi?

Bu modele bakabilirsin. 27 inç FPS oyunları ve 1080p için iyi olmaz.

25G3ZM al. Neredeyse %140 sRGB ve neredeyse 3400:1 kontrast veriyor. 300 Cd'de parlaklik veriyir gayet yeterli. Mukemmel bir renk doygunlugu elde edersin bu değerler ile. Hareket performansi gayet iyi sadece cok az bir black smearing var oda VA oldugu icin normal. Aldiktan sonra monitoru oyun moduna alıp overdrive ayarini medium yapın, eger ufak bir overshoot sorun olmayacaksa strong'da kullanilabilir ama medium oneriyorum.

Profesyonel incelemeci tarafindanda onaylanmis bir model.

Bir diğer inceleme:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Renk gamutu, kontrast, parlaklık ve ufo testi:

Screenshot_20250801_135322_YouTube.jpg
25G3ZM-pursuit-photos (1).jpeg

25G3zm al. Neredeyse %140 sRGB ve neredeyse 3400:1 kontrast veriyor. 300 CD'de parlaklik veriyir gayet yeterli. Mukemmel bir renk doygunlugu elde edersin bu değerler ile. Hareket performansi gayet iyi sadece cok az bir Black smearing var oda VA oldugu icin normal. Aldiktan sonra monitoru oyun moduna alıp OverDrive ayarini medium yapın, eger ufak bir overshoot sorun olmayacaksa Strong'da kullanilabilir ama medium oneriyorum.

Profesyonel incelemeci tarafindanda onaylanmis bir model.

Bir diğer inceleme:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Renk gamutu, kontrast, parlaklık ve UFO testi:

Eki Görüntüle 2548827Eki Görüntüle 2548826

Bu mesajı gördükten sonra bu monitör ve Gigabyte GS25F2 arasında kalmıştım ama VA olmasına rağmen renk olarak da UFO testinde de Gigabyte'dan daha başarılı gibi gözüküyor sanırım bunu tercih edeceğim süper öneri teşekkürler hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı