Sistem bu gozume guzel geldi. Bilen arkadaslara sormak istedim. Sizce alınır mı? Ya da ne gibi yukseltmeler yapilmali darbogaz vs olur mu? Ayrica genel olarak FPS oyunlari oynayacagım.
Sistem bu gozume guzel geldi. Bilen arkadaslara sormak istedim. Sizce alınır mı? Ya da ne gibi yukseltmeler yapilmali darbogaz vs olur mu? Ayrica genel olarak FPS oyunlari oynayacagım.
Kasadaki psu çok kötü. Alacaksan kasayı vento yap. Fakat bana sistem pahalı geldi.
30-35 arasiMaksimum bütçen ne kadar?
Kasadaki PSU çok kötü. Alacaksan kasayı Vento yap. Fakat bana sistem pahalı geldi.
Eki Görüntüle 2517725
30-35 arasi
Bu fiyat bandinda daha iyisi var mi?
Kasadaki PSU çok kötü. Alacaksan kasayı Vento yap. Fakat bana sistem pahalı geldi.
Eki Görüntüle 2517725
Nelere dikkat etmem gerekiyor sence35k bütçede daha güzel bir 9060XT sistem çıkar diye düşünüyorum. Hazır sistemlere pek hakim değilim o yüzden pek bir önerim yok.
Bu fiyat bandinda daha iyisi var mi?
Nelere dikkat etmem gerekiyor sence
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.