7500F ve RX7700 sistem alınır mı?

magistra

Picopat
Daha fazla  
Aşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum bütçemi zorlayarak buraya kadar çıkabilirim. Sadece Valorant oynuyorum. Bu bağlamda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Özelleştirme olarak Lexar ares (2*16) 32 GB 6000MHz CL30 RAM seçmeyi düşünüyorum. Araştırmalarım doğrultusunda bu işlemci ve ekran kartını düşündüm. 1080p için ideal midir veya darboğaz gibi sorunlarla karşılaşır mıyım? SSD kısmında KC3000 almak istiyorum ama bütçem elvermiyor. Şimdilik böyle idare etmeyi düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.

240 veya 360 Hz varsa iyi bir sistem. Eğer yoksa daha düşük sistemlere bakılabilir.

280 Hz monitörle birlikte düşünüyorum. Kasa ve PSU konusunda pek bir şey bulamadım çok da bir seçenek yok gibi gerçi. Bir de Thermalright Phantom Spirit kule tipi soğutucu almayı da düşünüyorum. Kasaya sığar herhalde.

Darboğaz olmaz, 1080p için ideal. Fiyatı normal indirimli bir fiyat sayılmaz ama alınır.

Teşekkür ederim. Pchocası Donanım Arşivi gibi kanalların F/P sistemlerini biraz bekleyip öyle almayı düşünüyorum zaten. Denk gelmezse en kötü ihtimalle alacağım o zaman.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı