Para vermeyeceksek neden öyle bir teknoloji var, boşuna mı bulmuşlar teknolojiyi? Neden fabrikalar o kadar üretiyor G-sync'li monitörleri, zarar yapmak için mi? Bekleme şansı varsa beklesin VEGA'yı, alsın Freesync monitörünü. Ama maalesef ki şuanın en güçlü kartlarını Nvdia üretiyor (örneğin: GTX1080) ve parası olan da alıyor. En azından uçak gibi sistemle darboğaz yapacak bir monitör kullanmamış ve sırf GTX1080'i olsun diye her şeyden kısmamış olur.
GTX 1080 ile adama 1080p oyun mu oynatacaksınız cidden? Sistem sadece oyun içinse Ryzen 5 bile işini görür. 1070 + 2k monitörlü sistem daha iyi olacaktır.
Monitör olarsk aoc agon ( incelemesi yapılan ) elimde kullanamadım (biraz deneme yaptım) güzel bence. Ekran kartını itopya diye site açıldı. Oradan msi 1080 aeron 8gb 1700 tl diger parcalarda arkadaslar yardim eder parasını hesaplarsınız. Monitör 2300 1700 de ekran kartı 4 etti 3.500 toplanır kalan eşyalar
Hocam AGON, Freesync bir monitör. GTX1080 ile kullanırsınız ama doğru olmaz. G-sync bir monitör almanızda yarar var. Ya da VEGA'yı beklemelisiniz. Ayrıca MSI GTX1080 Aero'nun ucuz olmasının sebebi soğutmasının kötü olması. Yani oyun oynarken 80 derece üstünü görürseniz şaşırmayın. MSI GTX1080 Armor indirimlerle 1.800 TL'ye bulunabiliyor, onu alırsanız daha iyi olur.