7500TL İle Ryzen Sistem Toplama

Şu sistemi toplamanızı tavsiye ederim. Teknobiyotik üzerinden toplarsanız 7100 tl tutuyor (monitör dahil değil). Monitör olarak (toplam 7500 tl) AOC 21.5 inch LED Gaming Monitor, 1 ms Response Time, Display Port, HDMI, VGA, 75 Hz, Vesa, Adaptive Sync, Vesa G2260VWQ6: Amazon.co.uk: Computers & Accessories tavsiye ederim

Ryzen 7 1800x işlemci
Asrock fatal1ty x370 anakart
Asus gtx1070 turbo ekran kartı
Corsair ddr4 3200mhz 16gb ram
WD 2tb red pro 3.5" 7200rpm hdd
Corsair force le 240gb ssd
Dark n10 600w 80+ bronze kasa

Para vermeyeceksek neden öyle bir teknoloji var, boşuna mı bulmuşlar teknolojiyi? Neden fabrikalar o kadar üretiyor G-sync'li monitörleri, zarar yapmak için mi? Bekleme şansı varsa beklesin VEGA'yı, alsın Freesync monitörünü. Ama maalesef ki şuanın en güçlü kartlarını Nvdia üretiyor (örneğin: GTX1080) ve parası olan da alıyor. En azından uçak gibi sistemle darboğaz yapacak bir monitör kullanmamış ve sırf GTX1080'i olsun diye her şeyden kısmamış olur.

Monitör olarsk aoc agon ( incelemesi yapılan ) elimde kullanamadım (biraz deneme yaptım) güzel bence. Ekran kartını itopya diye site açıldı. Oradan msi 1080 aeron 8gb 1700 tl diger parcalarda arkadaslar yardim eder parasını hesaplarsınız. Monitör 2300 1700 de ekran kartı 4 etti 3.500 toplanır kalan eşyalar

2K monitör için SSD'den kısmak yetmez. Monitörler çok pahalı. :(

HDD 1 TB yapılır, SSD 240 GB yapılır, kasa 100r alınır. Monitör 5ms 2k yapılır.
Aero serisi yerine Armor serisini almanızı şiddetle tavsiye ederim çünkü Aero kartlar F.E. soğutmalı.

Hocam AGON, Freesync bir monitör. GTX1080 ile kullanırsınız ama doğru olmaz. G-sync bir monitör almanızda yarar var. Ya da VEGA'yı beklemelisiniz. Ayrıca MSI GTX1080 Aero'nun ucuz olmasının sebebi soğutmasının kötü olması. Yani oyun oynarken 80 derece üstünü görürseniz şaşırmayın. MSI GTX1080 Armor indirimlerle 1.800 TL'ye bulunabiliyor, onu alırsanız daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı