750TL mouse önersi

Bütçe
750
Tutuş şekli ve el boyutu bu şekilde SS Prime alacaktım zaten normalde 500 TL'lik bütçem vardı 750TL'ye cıkardım SS Prime 900 TL olmuş.

750 TL'lik fareler ile 900 TL'lik SS Prime arasında fark kalite farkı çok var diyorsanız bir yerden biraz daha para bulur alırım.

Vallahi benim elim 17 cm ve Razer Cobra ile benzer M300s kullanıyorum. O zaman Razer Cobra alabilirsiniz.
Bütçeniz başta 500 TL ise M300s de alabilirsiniz.

O zaman Razer Cobra'yı alıyorum.

Hayatında Rival 3 kullanmamış adamlar 2 inceleme bakıp buraya sanki 4 yıl kullanmış gibi sorunlu yazıyor. Farenin tek sorunu sağ tıkı ile sol tıkının hissiyatı biraz farklı. 2 gün sonra rahatsız etmemeye başlıyor. Onun dışında fiyatına göre iyi bir mouse. 3 yıl sorunsuz götürdü beni sonra maalesef küçük bir çocuğun yere fırlatması sonucu sol tıkı yerinden çıktı. Kısaca Rival 3 gayet iyi faredir. Belki daha iyisi vardır ama Rival 3'ü kullanmış biri olarak önerebilirim.

Hayatında Rival 3 kullanmamış adamlar 2 inceleme bakıp buraya sanki 4 yıl kullanmış gibi sorunlu yazıyor. Farenin tek sorunu sağ tıkı ile sol tıkının hissiyatı biraz farklı. 2 gün sonra rahatsız etmemeye başlıyor. Onun dışında fiyatına göre iyi bir mouse. 3 yıl sorunsuz götürdü beni sonra maalesef küçük bir çocuğun yere fırlatması sonucu sol tıkı yerinden çıktı. Kısaca Rival 3 gayet iyi faredir. Belki daha iyisi vardır ama Rival 3'ü kullanmış biri olarak önerebilirim.

Essential'de kullandım Rival 3 de. İkisi de beş para etmez. İnanmıyosan zamanında konu açıp ikisini de almıştım oradan bakabilirsin. Forumda bu iki farenin arızaları adına açılmış bir sürü konu var. Bir şeyin ne olduğunu bilmek için internetten araştırmak yeterli kullanmaya gerek yok.

Vallahi benim elim 17 cm ve Razer Cobra ile benzer M300s kullanıyorum. O zaman Razer Cobra alabilirsiniz.
Bütçeniz başta 500 TL ise M300s de alabilirsiniz.

Cobra olabilir 16 cm ele.
M300s önermeyelim artık.
Kronik Omron 20M switch bulunduruyor.

@Nusun her ihtimale karşı Cobrayı deneyip almalısın ya da Ss prime ı deneyip almalısın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı