750TL PSU önerisi

750 TL bütçem var güzel kaliteli 600W Power Supply önerir misiniz?

Konu sahibi kısaca siz kısaca @BerkayZ87 arkadaşımızın önerdiği PSU'yu alın. @investigator daha kaynak sunmadan saçma sapan konuşuyor. Bu son 2 haftadır PSU kategorisinde bilmeden sallayan, yaşam belirtisi olarak hayatına devam etmeye çalışan varlıklar çok türedi😂 kısaca dikkate almayın.

• 1 - Sadece markaya baktığımı kim söyledi?
Ben ;)
Benim bilmediğimi iddia ettin ve haklı çıkmadın.
Çıktı bence, Elite V4 leş bir PSU'dur, vızıl vızıl vızıldar, patlayabilecek bir kalitededir. High Power Performance GD yerine önerilecek bir ürün de değildir.
Bilirsin ;) PSU'lar hakkında en ufak bilginiz olsa Performance GD gibi taş gibi bir PSU yerine Elite V4 önermezdiniz.
• 6 - Eksi özellik olarak hold-up time'dan bahsetmişsin. Arada 2ms fark var ve bu hiçbir şey değiştirmiyor. Ani kapanmalara karşı 14ms hold-up time de yetiyor için rahat olsun.
Yetmeyebilir, yetseydi standart 14ms olurdu, değil mi?
• 7 - 600W'nin verimliliğinde bahsetmişsin. Arkadaşın 600W'nin tamamına gerek duyacağını sanmıyorum çünkü zaten çoğu PSU %85 civarında güç verimliliği sunuyor.
Tamamına gerek duymayacak olması, her konuda daha kötü bir PSU'yu önereceğin anlamına mı geliyor? 12v kanalından 100W'a yakın güç kaybıyla enerji veren bir PSU mu, yoksa 12v kanalından gücünün tamamını verebilen bir PSU mu?
• 8 - Elite V4'ün coil whine tarzı herhangi bir kronik problemi yok.
Var, var, var. Neye dayanarak böyle bir şey söyleyebiliyorsunuz?
Daha birçok konu bulabilirim böyle. vızıl vızıl vızıldıyor.
Benim önerim de kötü bir öneri değil.
Kötü bir öneri.
Herşeyin en iyisini de sen bilsen, ben hiçbir şey bilmesem bana hiçbir şekilde ters konuşmaya hakkın yok. Hayırdır dostum sen kimdin?
Bilirsin, SSD Master ;)
• 10 - Kapasitörler arasında çok bir fark yok, iki modelin kapasitörü de ortalamanın üstünde.
Allah allah.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı