Merhabalar. Aşağıda özelliklerini belirttiğim sistem için maksimum 750 TL'ye kadar PSU arıyorum. Daha önce Cooler Master MasterWatt 80+ 700w kullanıyordum ancak arıza nedeniyle iade ettim. Çoğu yabancı forumda da bu psu için sakın o sistem için o kalitesiz psuyu kullanma demişlerdi. Bazı modellere baktım ancak gold sertifikalı alıp almama konusunda kararsız kaldım. Bronze sertifakalı olup başka markalara mı yönelsem bilemedim. Modüler psu alma taraftarıyım ve cok sesli olmaması tercihim. Baktığım bazı modelleri aşağıda belirttim. Fiyatlar bu sitede benim bütçemden fazla ancak farklı sitelerde benim bütçeme göre bulmak mümkün. Sizlerin de ayrıca tavsiye edeceği modeller varsa ögrenmek isterim. Şimdiden teşekkürler.
Fiyatı gerçekten uygun. Fakat beni düşündüren daha önceki RM serilerinde yaşanan sıkıntılar ve bu seriye ilgili amazon vb. sitelerdeki bazı olumsuz görüşler. Bu ürünü kullanan arkadaşlar varsa ve tecrübelerini paylaşabilirse memnun olurum. High Power konusunda ise 10 sene once topladığım pc için 650w olan bir modelini almıştım ve hala sorunsuz çalışıyor. Bu bağlamda o model daha bir sıcak geliyor. Ancak dedigim gibi tecrubeleriniz benim icin oldukca önemli.
Elektronik cihazlar biraz şans işi hocam her üründe sıkıntı çıkabilir. Corsair bildiğim kadarıyla 10 yıl garanti veriyor bu ürünlere hangisi uyguna geliyorsa onu al derim.
Selamlar. Ben de yeni sistemime RM750x aldım 2 gün önce. Senin için bir kriterse, (2018) versiyonunda 2 adet cpu bağlantısı var. Buraya da bakabilirsin : Corsair 750W RMx Serisi (2018) 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı
Henüz uzun süre kullanmadım ama sessizlik konusunda iyi.
RM750i fazladan dijital yazılım desteğine sahip ama eski RMX daha yeni ve 100W fazlası var. Ayrıca RMX850X iki modeli var eğer kabloları sleeve olan modeliyse RMX ise derim.
RM750i fazladan dijital yazılım desteğine sahip ama eski RMX daha yeni ve 150W fazlası var. Ayrıca RMX850X iki modeli var eğer kabloları sleeve olan modeliyse RMX ise derim.