750TL PSU Tavsiyesi

Boykale

Decapat
Merhabalar. Aşağıda özelliklerini belirttiğim sistem için maksimum 750 TL'ye kadar PSU arıyorum. Daha önce Cooler Master MasterWatt 80+ 700w kullanıyordum ancak arıza nedeniyle iade ettim. Çoğu yabancı forumda da bu psu için sakın o sistem için o kalitesiz psuyu kullanma demişlerdi. Bazı modellere baktım ancak gold sertifikalı alıp almama konusunda kararsız kaldım. Bronze sertifakalı olup başka markalara mı yönelsem bilemedim. Modüler psu alma taraftarıyım ve cok sesli olmaması tercihim. Baktığım bazı modelleri aşağıda belirttim. Fiyatlar bu sitede benim bütçemden fazla ancak farklı sitelerde benim bütçeme göre bulmak mümkün. Sizlerin de ayrıca tavsiye edeceği modeller varsa ögrenmek isterim. Şimdiden teşekkürler.

High Power 750W 80+ Gold
SilverStone Strider 750W 80+ Plus Gold
Corsair RM750x (2018) 750W 80+Gold

Bütçemi aşan 3 model daha dikkatimi çekti. 850w olan 750w modele göre daha bile uygun.

Corsair Tx750M 750W 80Plus Gold
FSP Hydro G 750 Serisi 80Plus Gold
FSP Hydro G 850 Serisi 80Plus Gold
  • GeForce RTX 2080 Duke 8G OC
  • Intel Core i7-9700K
  • MSI MPG Z390 Gaming Plus
  • Gskill 16 GB (2x8GB) SniperX DDR4 3200MHz CL16 1.35V
  • Samsung 500GB 970 EVO M.2 Sata NVMe SSD
  • Zalman Z9 NEO PLUS CASE

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair RM750X indirimde şuan bu fiyata uygun bence alınabilir.
Fiyatı gerçekten uygun. Fakat beni düşündüren daha önceki RM serilerinde yaşanan sıkıntılar ve bu seriye ilgili amazon vb. sitelerdeki bazı olumsuz görüşler. Bu ürünü kullanan arkadaşlar varsa ve tecrübelerini paylaşabilirse memnun olurum. High Power konusunda ise 10 sene once topladığım pc için 650w olan bir modelini almıştım ve hala sorunsuz çalışıyor. Bu bağlamda o model daha bir sıcak geliyor. Ancak dedigim gibi tecrubeleriniz benim icin oldukca önemli.

Corsair RM750i ve Corsair RM850X (2018) aynı fiyatta ve bütçeme uygun denk getirdim. Sistemim için sizce hangisi tercih etmeliyim?

Son düzenleme:
RM750i fazladan dijital yazılım desteğine sahip ama eski RMX daha yeni ve 150W fazlası var. Ayrıca RMX850X iki modeli var eğer kabloları sleeve olan modeliyse RMX ise derim.

Üründeki kabloların görseli aşağıda yer alıyor. Ürün Corsair RM850X v2 diye geçmekte.

aHR0cDovL21lZGlhLmJlc3RvZm1pY3JvLmNvbS80L0kvNzY0ODAyL29yaWdpbmFsL2JveF9jYWJsZXMyLmpwZw==

CORSAIR_RM850X_03_575px.jpg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı