750TL Red Switch klavye önerisi

İstersen ucuza kaçma ben de bundan 8 ay önce Gamepower Overlord Black Switch aldım ucuz diye o zaman 500TL idi şuan 680TL civarı neredeyse bütün tuşlarından yay sesi geliyor ve X tuşu sürekli basılı kalıyor program ile kapatıyorum. Yani alacaksan sağlam bir şey al mekanik klavye alacağım diye ucuza kaçma. Yine de sen bilirsin.

En az 2000.

Aynı ürün AliExpress'de daha ucuz bu arada hocam. Ancak kablolu da uyar ise arkadaşa, Z11'in Switch'leri iyi.

Arkadaşımın 1100'e aldığı ziyoulang'da bile bağlantı sorunu yok. 2000 TL'yi salladığınızı düşünüyorum.
İnternette kullanıcı yorumlarını gördüğüm ve beğendiğim Dierya DK61SE var. Vergi ile beraber 950TL'ye yakın bir fiyatı var. Amazon.com.tr

Arkadaşımın 1100'e aldığı ziyoulang'da bile bağlantı sorunu yok. 2000 TL'yi salladığınızı düşünüyorum.
İnternette kullanıcı yorumlarını gördüğüm ve beğendiğim Dierya DK61SE var. Vergi ile beraber 950TL'ye yakın bir fiyatı var. Amazon.com.tr
Hayır, sallamadım dostum. Arkadaş kusursuz bir bağlantıyı soruyor. Bunun için en az 2.000, 2.500 TL gibi bir parayı gözden çıkarması lazım. Senin arkadaşın bağlantı problemi yaşamadı diye kimse yaşamayacak diyemeyiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı