- Makaleler
- 13
Vergi dahil daha ucuz hocam.Daha ucuz olmasını sebebi henüz oraya vergi yansıtmamaları olabilir mi? Hesabım olmadığı için girip bakamıyorum son fiyata.
Vergi dahil daha ucuz hocam.Daha ucuz olmasını sebebi henüz oraya vergi yansıtmamaları olabilir mi? Hesabım olmadığı için girip bakamıyorum son fiyata.
Daha ucuz olmasını sebebi henüz oraya vergi yansıtmamaları olabilir mi? Hesabım olmadığı için girip bakamıyorum son fiyata.
Link atma şansın var mı acabaAmazon'da 300'e 120 kupon çıktı HyperX klavye aldım bu akşam, belki sende de çıkar kampanyaya katıl gibi bir şey uygulamada bilgin olsun.
Link atma şansın var mı acaba
Membran aldım ben hocam. Klavyeyi soruyorsa link:Amazon.com.tr: : Tüm Kategoriler
Tüm Kategoriler Mağazasındaki geniş ürün yelpazesinden online alışverişi.www.amazon.com.tr
Ama HyperX klavyeler 2.000 TL'den başlıyor.
Maalesef kampanya için uygun değilmişim. Peki aynı bütçe için kablolu bi klavye önerebilir misin?Amazon.com.tr: : Tüm Kategoriler
Tüm Kategoriler Mağazasındaki geniş ürün yelpazesinden online alışverişi.www.amazon.com.tr
Ama HyperX klavyeler 2.000 TL'den başlıyor.
En az 2000.
Aynı ürün AliExpress'de daha ucuz bu arada hocam. Ancak kablolu da uyar ise arkadaşa, Z11'in Switch'leri iyi.
Hayır, sallamadım dostum. Arkadaş kusursuz bir bağlantıyı soruyor. Bunun için en az 2.000, 2.500 TL gibi bir parayı gözden çıkarması lazım. Senin arkadaşın bağlantı problemi yaşamadı diye kimse yaşamayacak diyemeyiz.Arkadaşımın 1100'e aldığı ziyoulang'da bile bağlantı sorunu yok. 2000 TL'yi salladığınızı düşünüyorum.
İnternette kullanıcı yorumlarını gördüğüm ve beğendiğim Dierya DK61SE var. Vergi ile beraber 950TL'ye yakın bir fiyatı var. Amazon.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.