750TL RGB PSU önerisi

Efe İyican

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Zaten aynı YouTuber sorunlu ekran kartı serilerini de övmüş. Ciddiye almayın.

Tamam o zaman haklısınız PSU'dan anlıyorsanız yardımcı olabilir misiniz? RTX 2070 ve R5 3600A RGB ve Full modüler bir PSU lazım. RGB olmasının sebebi sistemim Full RGB ve Full modüler olmasını istememim sebebi elimde lianlinin sleeved kablosu var. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam o zaman haklısınız PSU'dan anlıyorsanız yardımcı olabilir misiniz RTX 2070 ve R5 3600A RGB ve Full modüler bir PSU lazım RGB olmasının sebebi sistemim Full RGB ve Full modüler olmasını istememim sebebi elimde lianlinin sleeved kablosu var yardmcı olursanz sevinirim.
Bütçeyi bilemeden tavsiye veremeyiz. Konu açman yararına olur bu arada.

PSU zaten görünmüyor bile. RGB olsa ne olmasa ne? Üstelik ne işe yarayacak? PSU'nun asıl amacı sisteme gerekli gücü dengeli bir şekilde vermesi. Işık yayması değil.

Corsair RM750X tavsiye ederim. @Efe İyican

Benim kasamda PSU gözüküyor evet dediğin doğru gücü dengeli vermesi gerek ama sistemimi Full RGB diziyorum.
Bütçeyi bilemeden tavsiye veremeyiz. Konu açman yararına olur bu arada.

Bütçem 750 TL geçenlerde bir konu açtım ve hiç kimse bir şey yazmadı yardımcı olmadı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı