750TL'ye Parça Tavsiyesi

AEmirhan

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar, başlıkta belirttiğim gibi 750TL'ye sistemimde yükseltme yapacağım.
Sistemim DDR2 olduğundan DDR3'e geçmek istiyorum. Bu yüzden şuanki sistemimi yazmadım.
Elimde 1TB harddisk ve GTX 750 ekran kartı bulunmakta. Sistemi genel olarak oyun oynamak için kullanacağım. Bana işlemci, anakart, bellek, güç kaynağı ve gerekirse soğutucu lazım. www.vatanbilgisayar.com: Gskill 4Gb Ripjaws Ddr3 1600Mhz Cl9 1.5V Tek Modül Ram - Vatan Bilgisayar
www.vatanbilgisayar.com: ZM500-LE SERİSİ 4000W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar
www.vatanbilgisayar.com: Pentium G3258 Soket 1150 3.2GHz 3MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar
www.vatanbilgisayar.com: Asus H81M-Plus İntel H81 Soket 1150 Ddr3 1600Mhz Sata 3.0 Usb 3.0 Hdmi&Dvı Anakart - Vatan Bilgisayar
Bu parçaları düşündüm. İşlemci soğutucu koymadım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. Edit: Eğer G3258 alırsam OC yapacağım.

Son düzenleme:
Bence böyle daha iyi oldu.
www.sinerji.gen.tr: Sinerji Bilgisayar - TP-Link Modem ve Ağ Ürünleri - Oki Yazıcı
Adsız.jpg

Mehmet Ali Döner'in önerdiği parçaları almayı düşünüyorum. Yok mu başka tavsiyesi olan?

Bütçem kısıtlı olduğu için elimden geldiği kadar fiyatı düşürmeye çalışıyorum. İkinize de önerileriniz için teşekkür ederim :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı