750W 80+ Gold PSU önerisi

4+4 normal kullanım için gayet yeterli aslına bakarsanız. 8+4 veya 8+8 olanlar genelde OC yapan insanlar için gerekli oluyor. Eğer amacınız OC yapmak ise 8+8 mantıklı olur, ancak stok halde kullanacağım diyorsanız 4+4 alıp geçin.

4+4 normal kullanım için gayet yeterli aslına bakarsanız. 8+4 veya 8+8 olanlar genelde OC yapan insanlar için gerekli oluyor. Eğer amacınız OC yapmak ise 8+8 mantıklı olur, ancak stok halde kullanacağım diyorsanız 4+4 alıp geçin.

Hocam o.c de yapacagım fakat anakart üzerinde zaten 4+4 var 8+8 olsa bile takacak biyer yok.

Hocam teşekkür ederim çoğunluk 8 pin 1200 TL ayırdım B550 için sizce o paraya üst seviye VRM kalitesi yüksek bir B550 alabilir miyim?
Bilmiyorum maalesef, onu testler ortaya çıkınca göreceğiz diyelim. Belki bilgi vardır internette bu konu hakkında ama çok fazla araştırma yapmadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı