750W 80 Plus PSU önerisi

Bütçe
3500

theunity

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 (Wraith Prism) + MSI B550M PRO-VDH DDR4 + Zotac Gaming RTX3070 Ti AMP HOLOBLACK + XPG D35G 32GB 3200MHz CL16 + Delta 750W Gold Full Modüler Power Supply + Gamepower Warcry Pulse +WD Blue 1TB HDD + Kingston 500GB M.2SSD + Gamepower 144Hz 1ms + Epomaker X Aula F75 + HyperX Pulsefire Haste 2 + HyperX Cloud 2 Core Wirelless + HyperX DuoCast
Arkadaşlar selamlar elimde Gamepower GP650 modeli var bu ürünü sattım. Yeni bir ürün bakıyorum. RTX 3070 Ti ekran kartım var parçalarımın başına bir şey gelmesin diye bu değişikliği yapacağım. Bana PSU önerisinde bulunabilir misiniz? Maksimum bütçe 3.5k

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba siteyi de markayı da ilk defa duydum, eğer biliyorsanız biraz bilgi verebilir misiniz?
QP güvenilirdir, Technopat da hazır sistemlerini QP'den satıyor. Çok alışveriş yaptım, mağdur etmediler şimdiye kadar.
Attığım PSU'yu ben de kullanıyorum, Delta zamanında OEM yani farklı markalara üretim yapan, artık kendisi de ürün satan iyi bir firmadır. İncelemelerine bakacak olursanız görebilirsiniz. Hatta bazı laptop şarj adaptörlerinin üstünde de Delta yazdığını görebilirsiniz. Sanırım MSI kullanıyordu.

Qp güvenilirdir, Technopat da hazır sistemlerini Qp'den satıyor. Çok alışveriş yaptım, mağdur etmediler şimdiye kadar.
Attığım PSU'yu ben de kullanıyorum, Delta zamanında OEM yani farklı markalara üretim yapan, artık kendisi de ürün satan iyi bir firmadır. İncelemelerine bakacak olursanız görebilirsiniz. Hatta bazı laptop şarj adaptörlerinin üstünde de Delta yazdığını görebilirsiniz. Sanırım MSI kullanıyordu.

Teşekkür ederim bakacağım. Bende Gigabyte UD750GM diye bir ürün bulum sizce bu ürün nasıldır?

Tam 4 civarına çıkamam hocam 3.5 bile zorlayacak

Teşekkür ederim bakacağım. Bende Gigabyte UD750GM diye bir ürün bulum sizce bu ürün nasıldır?

Tam 4 civarına çıkamam hocam 3.5 bile zorlayacak.

Gigabyte'ın kötü bir şöhreti var diye biliyorum patlaması ile ilgili.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı