500 az geldi gibi tam bilmiyorum OC fln için yetersiz olmaz mı ? Gerçi pek voltaj vererek OC yapmıyorum. RTX 3060 fln gibi kartları rahatça besleyebilir mi ?Sisteminizde 2 adet ekran kartı yoksa bu da yeterli:
Tam bir fiyat performans gibiEn uygun fiyatlı, kaliteli modüler PSU:
SilverStone Strider 750W 80+ Plus Gold Single Rail 62A Modüler Güç Kaynağı (ST75F-GS3.0) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
SilverStone'dan 80Plus Gold Sertifikalı, En Üst Kalite Güç Kaynağı! Silverstone Strider Gold S 750W toplam gücün tamamını tek 12V kanalından verebilen yapısıyla yüksek kaliteli güç kaynağının sınırlarını yeniden çiziyor. Silverstone Strider Gold S 750W güç kaynağı; tek 12V kanalından...www.teknobiyotik.com
Güzelmiş, markayı pek bilmiyorum iyi midir ?Şuna bakmanı öneririm.
Cougar Bxm 700w 80 Bronze 135mm Fan Guc Kaynagı Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Cougar Bxm 700w 80 Bronze 135mm Fan Guc Kaynagı Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Parasını hak etmeyen bir PSU. Hele ki üstte önerdiğim SilverStone varken.Şuna bakmanı öneririm.
Cougar Bxm 700w 80 Bronze 135mm Fan Guc Kaynagı Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Cougar Bxm 700w 80 Bronze 135mm Fan Guc Kaynagı Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Benim bildiğim Cougar kaliteli bir marka.Güzelmiş, markayı pek bilmiyorum iyi midir ?
Bunu öğrendiğim iyi oldu, teşekkürler.@Darthlon 2080Ti bile besler. Çünkü i9 2080Ti'li sistem prizden en fazla anlık olarak 450-490W çekebiliyor. Siz de bu ikisi olmadıktan sonra 500W üstüne bütçeniz yetmedikçe almanıza gerek yok.
Ama enerji verimliliği açısından daha çok W'a sahip bir PSU almak faturanız açısından daha iyi olur.
Seasonic 750W 80+ Bronze M12II-750 Evo Edition Tam Modüler Güç Kaynağı (SEA-M12II-750) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
SEA-M12II-750 Kontrolsüz Güç, Güç Değildir! Tamamı 80Plus sertifikalı yüksek verimli ve dayanıklı güç kaynaklarıyla tanınan ve 35 yıllık birikimi ile Dünya'da en fazla tercih edilen markalardan biri olan Seasonic, güncellenmiş M12II serisi ile karşınızda. %85'i aşan verimlilik...www.teknobiyotik.com
Arkadaşlar bir de 600-650W PSU önerebilir misiniz? Dediklerinize göre 750W biraz abartı, gereksiz.