Başka önerilerin var mı ? Sadece 2.si biraz iyi geldi.High Power 650W 80+ Bronze Modüler Mavi Ledli Güç Kaynağı Fiyatı
High Power 650W 80+ Bronze Modüler Mavi Ledli Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
![]()
FSP 650W 80+ Bronze HYPER M85+ HA650M 12CM FANLI APFC MODÜLER POWER SUPPLY - 76.24 USD + KDV
FSP 650W 80+ Bronze HYPER M85+ HA650M 12CM FANLI APFC MODÜLER POWER SUPPLY En Uygun Fiyat Garantisi,www.dfsbilgisayar.com
Artık bu stoklarda kalmadı diye biliyorum.Bu ürüne bakabilirsiniz. Tabii bütçenizi bilmiyorum.
CORSAIR CX750M 750W 80+ Bronze Modüler 135mm Fanlı PSU | ITOPYA
CORSAIR CX750M 750W 80+ Bronze Modüler 135mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CP-9020061-EU ITOPYA'da.www.itopya.com
@AlgoritMa@Darthlon 2080Ti bile besler. Çünkü i9 2080Ti'li sistem prizden en fazla anlık olarak 450-490W çekebiliyor. Siz de bu ikisi olmadıktan sonra 500W üstüne bütçeniz yetmedikçe almanıza gerek yok.
Ama enerji verimliliği açısından daha çok W'a sahip bir PSU almak faturanız açısından daha iyi olur.
@AlgoritMa
Hocam emin misin bu konuda çünkü ben de ileriye dönük olması için yüksek Watt bakıyorum. 500 ile besleyebilirsek bu ürünü almayı düşünüyorum kaliteli bir PSU.
PSU var PSU var. Mesela Rampage gibi dandik bir 500W PSU ile önerdiğim PSU bir tutmak doğru olmaz.Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum. 500W PSU çok düşüktür. Bir çok özelliği de kırpık olur genelde.
Sistem özellikleriniz nedir? Bununla ilgili yeni bir konu açın.@AlgoritMa
Hocam emin misin bu konuda çünkü ben de ileriye dönük olması için yüksek watt bakıyorum. 500 ile besleyebilirsek bu ürünü almayı düşünüyorum kaliteli bir PSU.
PSU var PSU var. Mesela Rampage gibi dandik bir 500W PSU ile önerdiğim PSU bir tutmak doğru olmaz.
i9 10900K ve 2080 Ti'lı sistem bile anlık olarak oyunlarda en fazla 430W çekiyor.
Eki Görüntüle 681614
Bu da stres testindeki değerler. (Bu testteki değerler Steve'in de söylediği gibi günlük kullanım veya oyunlarda asla göremeyeceğimiz değerler. Çünkü bu testte hem CPU hem de GPU tam yük altına sokuluyor. Bu tüketim değerlerini görmek için sistemin iş istasyonu şeklinde kullanılması gerekli.)
Eki Görüntüle 681609
Sistem özellikleriniz nedir? Bununla ilgili yeni bir konu açın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.