750W PSU Önerisi

Arkadaşlar tekrardan hortlatıyorum kusura bakmayın. Birkaç güne alıcam ama hala kararsızım , galiba 600 W alıcam o yüzden 600-650 W’lık Psu’lar önerebilir misiniz ?

Başka önerilerin var mı ? Sadece 2.si biraz iyi geldi.

@Darthlon 2080Ti bile besler. Çünkü i9 2080Ti'li sistem prizden en fazla anlık olarak 450-490W çekebiliyor. Siz de bu ikisi olmadıktan sonra 500W üstüne bütçeniz yetmedikçe almanıza gerek yok.

Ama enerji verimliliği açısından daha çok W'a sahip bir PSU almak faturanız açısından daha iyi olur.
@AlgoritMa
Hocam emin misin bu konuda çünkü ben de ileriye dönük olması için yüksek watt bakıyorum. 500 ile besleyebilirsek bu ürünü almayı düşünüyorum kaliteli bir PSU.

Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum. 500W PSU çok düşüktür. Bir çok özelliği de kırpık olur genelde.
PSU var PSU var. Mesela Rampage gibi dandik bir 500W PSU ile önerdiğim PSU bir tutmak doğru olmaz.

i9 10900K ve 2080Ti'lı sistem bile anlık olarak oyunlarda en fazla 430W çekiyor.
Screenshot_2020-09-26-14-10-02-589_com.google.android.youtube.jpg

Bu da stres testindeki değerler. (Bu testteki değerler Steve'in de söylediği gibi günlük kullanım veya oyunlarda asla göremeyeceğimiz değerler. Çünkü bu testte hem CPU hem de GPU tam yük altına sokuluyor. Bu tüketim değerlerini görmek için sistemin iş istasyonu şeklinde kullanılması gerekli.)
Screenshot_2020-09-26-14-05-39-087_com.google.android.youtube.jpg

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@AlgoritMa
Hocam emin misin bu konuda çünkü ben de ileriye dönük olması için yüksek watt bakıyorum. 500 ile besleyebilirsek bu ürünü almayı düşünüyorum kaliteli bir PSU.
Sistem özellikleriniz nedir? Bununla ilgili yeni bir konu açın.

PSU var PSU var. Mesela Rampage gibi dandik bir 500W PSU ile önerdiğim PSU bir tutmak doğru olmaz.

i9 10900K ve 2080 Ti'lı sistem bile anlık olarak oyunlarda en fazla 430W çekiyor.
Eki Görüntüle 681614

Bu da stres testindeki değerler. (Bu testteki değerler Steve'in de söylediği gibi günlük kullanım veya oyunlarda asla göremeyeceğimiz değerler. Çünkü bu testte hem CPU hem de GPU tam yük altına sokuluyor. Bu tüketim değerlerini görmek için sistemin iş istasyonu şeklinde kullanılması gerekli.)
Eki Görüntüle 681609

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem özellikleriniz nedir? Bununla ilgili yeni bir konu açın.

İkili olarak %100 stres testinde ne kadar çeker? 10900K + 3080 mesela.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı