750W PSU Önerisi

Dakika 16:27'de i9 10900K'nın 130W güç tükettiği görünüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dakika 25:15'de RTX 3080'nin yük altında 220W çektiği söyleniyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani, GPU ve CPU 350W civarında güç tüketir. Ancak bu demek değildir ki 400W'lık bir güç kaynağı yeterli olur. Attığım, Technopat'ın RTX 3080 videosunu tam izleyin. Detaylar orada mevcut.

PSU limitine yakın gezinerek kullanılmamlı diye biliyorum. 150-200W OC ve güven rezervi olsa daha iyi diyorlar bilemedim.

@Silinen üye Fazladan wattın güven rezervinden ziyade enerji verimliliğinde yani faturada faydası olur.
Güç kaynağının marka ve modeli en önemli şeydir.

@Silinen üye fazladan Watt'ın güven rezervinden ziyade enerji verimliliğinde yani faturada faydası olur.
Güç kaynağının marka ve modeli en önemli şeydir.

Tamam bende High Power 750W Gold aldım da o yüzden teşekkür ederim. İşte daha da sessiz çalışır yüke fazla girmez diye düşündük.

İkisi arasında kaldım. @AlgoritMa

Bu fiyata modüler biraz zor ama bu var istersen:

Modüler takıntınız yoksa High Power'ı alın.

Tamam bende High Power 750W Gold aldım da o yüzden teşekkür ederim. İşte daha da sessiz çalışır yüke fazla girmez diye düşündük.

Öncelikle merhabalar, şöyle ki şu an universite sinavina hazirlaniyorum (yks 2021'e)bilgisayarim 2 gun once bozuldu PSU'dan kaynakli, ben de bircok işimi bilgisayar uzerinden goruyordum yani gerek ders videolari, gerek okuma (oyun oynamak için kullanmiyorum, onceden kullaniyordum ancak sinav senesi sildim tum oyunlari yani) ancak yeni PSU alirken de ileriye dönük bir PSU alayim diyorum şu anki sistemim dusuk bir sistem ama sinav sonrasi donanimlarimi yukseltmeyi dusunuyorum fakat hani orta halli bir PC haline getireceğim. Şu anki PC donanimlarim şöyle:

-Zotac GT1030 GDDR5 2 GB 64 Bit NVIDIA GeForce DX12 ekran kartı.
-Intel'i 3 islemci(2013 yilinda toplamistik PC'yi hangi model bilmiyorum ancak o yilin en yenisiydi)
-4 GB RAM.
-1 TB harddisk.
-Thermal Master 350W PSU(7 yil iyi bile dayandi )
-Kasa (Cooler Master 335U)

Benim aklimda şu PSU var:
fiyat/performans olarak muadillerine gore daha iyi buldum kendilerini.
Bir de şu arkadas var.
Ancak bu arkadasin kronik bir ses problemi oldugu soyleniyor o yuzden FSP'ye biraz daha yakinim.
Bu fiyata bundan daha iyi modeller varsa belirtebilirseniz çok berhudar olurum.
Bir de bu incehesap.com sitesi guvenilir mi daha once hiç alisveris yapmadim kendisinden, bu sitede Gaming geceleri, MaxiPuan muhabbetleri falan varmis bilen varsa bu konulari aydinlatabilir mi? Yani bu attigim linkte ki cihazi en aza kapatabilecegim yakinlarda bir indirim varsa haberdar ederseniz cok makbule gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…