Arkadaşlar marka ve modeller hakkında çok bir bilgim yok ama bunu buldum uygun fiyata, sizce alınır mı?
Ryzen 5 5600X işlemci.
B550 GAMING Plus anakart.
2x8 3200MHz CL16 RAM RAM.
970 EVO M.2 NVMe SSD 500GB.
3060 Ti ekran kartı.
Sistem böyle arkadaşlar.
PSU Tier List 4.0 rev. 14.8 (END OF LIFE) Last Update: 27-07-2021 Legend : Gray - EoL/obsolete and/or otherwise not recommended for purchase. Green - small form-factor (gold and blue colors are disregarded due to scarcity of SFX PSUs) Gold - best units in the tier (includes requirements for blue ...
En ucuz Sharkoon 750 W Gold Zero WPM-GOLDZERO-750W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sharkoon 750 W Gold Zero WPM-GOLDZERO-750W Power Supply özelliklerini incele, 2.990,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Sharkoon 750 W Gold Zero WPM-GOLDZERO-750W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sharkoon 750 W Gold Zero WPM-GOLDZERO-750W Power Supply özelliklerini incele, 2.990,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Gayet iyi. Ayrıca modüler olması da çok büyük bir artı. Sizin konunun başında attığınız güç kaynağı tier list üzerinde daha iyi. Bunun artısı biraz daha ucuz ve modüler olması.
@BlurLord Arkadaşın attığı Sharkoon güç kaynağı Tier C sınıfında ve en büyük avantajı modüler olması. Dolayısıyla yerinizde olsam Cougar tercih ederdim. Kaliteli bir model ve Alman markası.
@BlurLord Arkadaşın attığı Sharkoon güç kaynağı Tier C sınıfında ve en büyük avantajı modüler olması. Dolayısıyla yerinizde olsam Cougar tercih ederdim. Kaliteli bir model ve Alman markası.
Hocam Xpg marka öneren de çok. Her marka her model kafamı karıştırıyor ne yapacağımı bilmiyorum. Anakartla uyumlu mu, diye soran olmuştu o neden onu de bilmiyorum. Pin muhabbeti falan. İtopyada var 1000 tlye XPG Core Reactor 750W 80 plus gold. Değer mi değmez mi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz ya?
Adata Core Reactor Tier A güç kaynağı. Bütçeniz 1000TL'ye çıkıyorsa kesinlikle tercih etmenizi öneririm. Zaten incelemesi ve yorumları forumda yapıldı. Üst sınıf güç kaynaklarından biri.
Hocam Xpg marka öneren de çok. Her marka her model kafamı karıştırıyor ne yapacağımı bilmiyorum. Anakartla uyumlu mu, diye soran olmuştu o neden onu de bilmiyorum. Pin muhabbeti falan. İtopyada var 1000 tlye XPG Core Reactor 750W 80 plus gold. Değer mi değmez mi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz ya?