750W PSU önerisi

BlurLord

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar marka ve modeller hakkında çok bir bilgim yok ama bunu buldum uygun fiyata, sizce alınır mı?
Ryzen 5 5600X işlemci.
B550 GAMING Plus anakart.
2x8 3200MHz CL16 RAM RAM.
970 EVO M.2 NVMe SSD 500GB.
3060 Ti ekran kartı.
Sistem böyle arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaliteli model. Tier List üzerinde B'de. Alınabilir. Alternatif önerisini arkadaşlar yapacaktır.

Tier List:

Hocam marka ve model nasıl iyi mi öneriniz için, teşekkür ederim ama. Bilgim olmadığı için soruyorum.

@BlurLord Arkadaşın attığı Sharkoon güç kaynağı Tier C sınıfında ve en büyük avantajı modüler olması. Dolayısıyla yerinizde olsam Cougar tercih ederdim. Kaliteli bir model ve Alman markası.
Hocam Xpg marka öneren de çok. Her marka her model kafamı karıştırıyor ne yapacağımı bilmiyorum. Anakartla uyumlu mu, diye soran olmuştu o neden onu de bilmiyorum. Pin muhabbeti falan. İtopyada var 1000 tlye XPG Core Reactor 750W 80 plus gold. Değer mi değmez mi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz ya?

Hocam Xpg marka öneren de çok. Her marka her model kafamı karıştırıyor ne yapacağımı bilmiyorum. Anakartla uyumlu mu, diye soran olmuştu o neden onu de bilmiyorum. Pin muhabbeti falan. İtopyada var 1000 tlye XPG Core Reactor 750W 80 plus gold. Değer mi değmez mi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz ya?
XPG Core Reactor cidden sağlam hocam. Cougar da güzeldir. Gönlünüze yatanı alın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı