750W PSU önerisi

İncelemeleri de yukarıda mevcut. İkisi de Full modüler ve bayağı kaliteli modeller ikisi de üzmez.

İncelemeleri de yukarıda mevcut. İkisi de Full modüler ve bayağı kaliteli modeller ikisi de üzmez.

Gigabyte olan kötü bir güç kaynağı. PWR_OK sinyali yanlış ayarlanmış, korumalar kötü ve PSU testlerde patlıyor.

Bu arada bu model de fena değil hatta performans olarak attığım Gigabyte modele bayağı denk bir model ama gerek verimliliği olsun gerekse modüler oluşu olsun Gigabyte bu fiyatayken bu model alınmaz. Zaten stokları da yokmuş kim bilir ne zaman hangi fiyata gelir. O yüzden kaçırmayın Gigabyte ya da bütçe yeterse XPG olanı kapın geçin.
Gigabyte olan kötü bir güç kaynağı. Pwr_ok sinyali yanlış ayarlanmış, korumalar kötü ve PSU testlerde patlıyor.

Evet bazı eksileri var fakat bu fiyata iyi gibi. O patlama sorunu da YouTube'daki o incelemeyi yapan arkadaşa denk gelen bir durum gibi gözüküyor o yüzden ciddiye almadım. Patlıyor olsa çokça şikayet birikirdi bu konu hakkında. Ama ben bulamadım. Tabi başka seçenekler mevcutsa onlara da bakılabilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı