750W PSU önerisi

O önerdi diye kaliteli diye bir şey yok 2012 model Corsair PSU ile aynı yapıyı kullanıyor diye biliyorum korumaları eksik bir PSU ayrıca forumda bir kişide patlamıştı.
Corsair, Asus gibi markalardan da patlayan PSU'lar var forumda, korumaları eksik değil 5-6 tane diye biliyorum. Hemde ucuz arkadaşım ne bekliyorsun 1000TL'lik PSU kalitesi mi?

Peki sıkıntı yaşar mıyım usta?

Eğer sıkıntı yaşama ihtimalim varsa bütçe biraz daha arttırabilirim. Önereceğin PSU'ların fiyatına göre tabii.
Ses sorunu var. Ha kesin çıkacak diye bir şey yok. Diğer modellere göre daha yaygın. Başka bir sorun yok.

Sadece ses ise problem yok. Alıyorum o zaman?
@Hamza Ensar Sağlam usta bir de daha önce hiç PSU montajı yapmadım. İşlemci olsun, ekran kartı vs bilgisayardaki diğer tüm parçaları söküp takmışlığım var defalarca ama söylediğim gibi PSU hiç montajlamadım. Yapması zor mudur yapabilir miyim sence?

Son düzenleme:
Eğer sıkıntı yaşama ihtimalim varsa bütçe biraz daha arttırabilirim. Önereceğin PSU'ların fiyatına göre tabii.

Sadece ses ise problem yok. Alıyorum o zaman?
@Hamza Ensar Sağlam usta bir de daha önce hiç PSU montajı yapmadım. İşlemci olsun, ekran kartı vs bilgisayardaki diğer tüm parçaları söküp takmışlığım var defalarca ama söylediğim gibi PSU hiç montajlamadım. Yapması zor mudur yapabilir miyim sence?

Kolay.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı