High Power Simplicity 700W 80+ 52.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 700W 80+ Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 700W 80+ Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1080Ti gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD işlemcileri...
FSP Raider II 750W 80+ ya da High Power 750W 80+ Bronze / Gold öneririm. High Power temin edilmiyor bazı sitelerde. Acelen yoksa High Power bekle bence. Ayrıca detaylar kısmından kaç adet hangi kablodan var ona da dikkat et. Mesela 4X (6+2) PCI-Express gibi. Örnek resmi senin için bırakayım.
FSP Raider II 750W 80+ ya da High Power 750W 80+ Bronze / Gold öneririm. High Power temin edilmiyor bazı sitelerde. Acelen yoksa High Power bekle bence.
Ya kasa ve Power bence ayrı ayrı al neden dersen bana göre (bana göre pahalı). Ben mesela Sharkoon TG5 Red temperli cam aldım şu an Power bekliyorum High Power'ın stoğa gelmesini. O zaman High Power bekle hem bakarsın fiyatta düşer. Ama işte emin olamıyorsun bu konuda belki de çıkar. ☺ Belkide diğer alacağın parçalar çıkar ya da düşer.
O markalarda 700W modüler - yarı modüler psu çok pahalı olur ve ek olarak 80+ sertifikası olması zaten %80'den fazla verimlilik olacağını belirtiyor. Bilgisayarın 24 saat çalışmadığı sürece bunun silver, gold vb. olması neredeyse hiç etki etmez. Normal bir insansan ve sıradan işler için kullanacaksan aylık 15 belki 25 kuruş fark eder.
O zaman High Power bekle hem bakarsın fiyatta düşer. Ama işte emin olamıyorsun bu konuda belki de çıkar. ☺ Belkide diğer alacağın parçalar çıkar ya da düşer.
High Power Simplicity 700W 80+ 52.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 700W 80+ Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 700W 80+ Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1080Ti gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD işlemcileri...
www.teknobiyotik.com
.
Bu alınır mı hocam yoksa 179 TL fiyat farkı verip sizinkini almak mı mantıklı ben de alacağım da o yüzden soruyorum.