750W PSU önerisi

Hing Power veya FSP almaya karar verdim.

Eğer bütçenizi 730 TL'ye çıkarabilirseniz: Cougar Bxm-700 700w 80 Plus Modüler Power Supply Pc Güç Kaynağı - n11.com

FSP Raider II 750W 80+ ya da High Power 750W 80+ Bronze / Gold öneririm. High Power temin edilmiyor bazı sitelerde. Acelen yoksa High Power bekle bence. Ayrıca detaylar kısmından kaç adet hangi kablodan var ona da dikkat et. Mesela 4X (6+2) PCI-Express gibi. Örnek resmi senin için bırakayım.

Dosya Ekleri

• Cable.jpg
    Cable.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 53
FSP Raider II 750W 80+ ya da High Power 750W 80+ Bronze / Gold öneririm. High Power temin edilmiyor bazı sitelerde. Acelen yoksa High Power bekle bence.

Acelem yok 7 aya kadar parça parça topluycam.
.

Sizce kasa + PSU olarak bu fiyatta uygun değil mi?

Son düzenleme:
Acelem yok 7 aya kadar parça parça topluycam.
.

Sizce kasa + PSU olarak bu fiyatta uygun değil mi?

Ya kasa ve Power bence ayrı ayrı al neden dersen bana göre (bana göre pahalı). Ben mesela Sharkoon TG5 Red temperli cam aldım şu an Power bekliyorum High Power'ın stoğa gelmesini. O zaman High Power bekle hem bakarsın fiyatta düşer. Ama işte emin olamıyorsun bu konuda belki de çıkar. ☺ Belkide diğer alacağın parçalar çıkar ya da düşer.

FSP, hing Power, Cooler Master, Corsair, thearmalteka, vb tanındık markalar.

O markalarda 700W modüler - yarı modüler psu çok pahalı olur ve ek olarak 80+ sertifikası olması zaten %80'den fazla verimlilik olacağını belirtiyor. Bilgisayarın 24 saat çalışmadığı sürece bunun silver, gold vb. olması neredeyse hiç etki etmez. Normal bir insansan ve sıradan işler için kullanacaksan aylık 15 belki 25 kuruş fark eder.

O zaman High Power bekle hem bakarsın fiyatta düşer. Ama işte emin olamıyorsun bu konuda belki de çıkar. ☺ Belkide diğer alacağın parçalar çıkar ya da düşer.

.
Bu alınır mı hocam yoksa 179 TL fiyat farkı verip sizinkini almak mı mantıklı ben de alacağım da o yüzden soruyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı