Merhaba arkadaşlar. Bazen bilgisayar boştayken fanların hepsi çalışmaya başlıyor. Oyundayken o kadar çalışmıyorlar. Termal macunu mu en son 10 ay önce falan yeniledim ama bilgisayarı okul yüzünden hiç ağır çalıştıramadım iki aydır falan işte kullanıyorum. Isı dereceleri sizce normal mi? Birinde masaüsteyim diğerinde Skyrim'i aşağı indirdim.
Kalitesiz macundan dolayı kurumuş. Tez vakitte iç bakım yapmanı öneririm. Bir de bir aralar cidden almak istediğim bir sisteme sahipsin. Şu an ekran kartı olarak ne kullanıyorsun?
macunlarını değiştirmeyi deneyebilirsin bide internetten torrent benzeri indirmeler yaptıysanız kaspersky ile taramanızı öneririm bazen virüs yüzünden bilgisayara yük bindiğide oluyor
Kalitesiz macundan dolayı kurumuş. Tez vakitte iç bakım yapmanı öneririm. Bir de bir aralar cidden almak istediğim bir sisteme sahipsin. Şu an ekran kartı olarak ne kullanıyorsun?
Macunlarını değiştirmeyi deneyebilirsin bir de internetten torrent benzeri indirmeler yaptıysanız Kaspersky ile taramanızı öneririm bazen virüs yüzünden bilgisayara yük bindiğide oluyor.
Bende laptop kullanıyorum işlemcim 6700HQ. Termal macunu yeniledim geçen hafta ve şuanda işlemcim 40-45 derecelerde. Sanada tavsiye ederim çok fark ettirdi. Aldığım macun Cooler Master marka.
Bende laptop kullanıyorum işlemcim 6700HQ. Termal macunu yeniledim geçen hafta ve şuanda işlemcim 40-45 derecelerde. Sanada tavsiye ederim çok fark ettirdi. Aldığım macun Cooler Master marka.