75cm masa yeterli mi?

Suanlik laptoptayim ileri zamanlarda 27 + 24 inc monitor koyacağım masaya boyum 185. 50cm yetmez mi? Yetmez ise iade kodu oluşturup iade edeyim hemen. (Hala kargoda)

Suanlik laptoptayim ileri zamanlarda 27 + 24 inc monitor koyacağım masaya boyum 185. 50cm yetmez mi? Yetmez ise iade kodu oluşturup iade edeyim hemen. (hala kargoda)

Burada yeterli gibi.

Screenshot_20250122_170504_Trendyol.png
Screenshot_20250122_170504_Trendyol.png

Çok ince kalıyor. Bende 140x65cm masa var. Masada kasa, yatay 27", dikey 32" monitör ve bir de kulaklık standına yetebilecek kadar monitör ve kasa arasında boşluk. Ayrıca mouse ve klavye en güzel şekilde masada biraz daha geriye koyup kollarınızı da masaya koyacak kadar yer olduğunda rahat oluyor. Sandalyelerin kolçakları çok rahat ettirmiyor yani kollar koymak için. Ben senelerdir bedenim masanın altında, kollarım da dirsekten itibaren masanın üstünde olacak şekilde kullanıyorum. Sağlıklı olan da bu.

Evolution-Stage-10-FINAL.jpg

Çok ince kalıyor. Bende 140x65cm masa var. Masada kasa, yatay 27", dikey 32" monitör ve bir de kulaklık standına yetebilecek kadar monitör ve kasa arasında boşluk. Ayrıca mouse ve klavye en güzel şekilde masada biraz daha geriye koyup kollarınızı da masaya koyacak kadar yer olduğunda rahat oluyor. Sandalyelerin kolçakları çok rahat ettirmiyor yani kollar koymak için. Ben senelerdir bedenim masanın altında, kollarım da dirsekten itibaren masanın üstünde olacak şekilde kullanıyorum. Sağlıklı olan da bu.

Eki Görüntüle 2404510

Doğrudur 140x70 masa nereden bulabilirim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı