75Hz yapınca ekranın sağı grileşiyor

robdocc1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. 60Hz'yi overclock ile 72'ye çıkardım. Hiçbir sorun oluşmadı. Fakat 75 veya daha üstü yapınca ekranın sağında bir grilik oluşuyor gri şey yanıp sönüyor bende anlamadım. O nedir? Tek o sıkıntısı var yoksa 90Hz'ye bile çıkacak.

Merhaba. 60Hz'yi overclock ile 72'ye çıkardım. Hiçbir sorun oluşmadı. Fakat 75 veya daha üstü yapınca ekranın sağında bir grilik oluşuyor gri şey yanıp sönüyor bende anlamadım. O nedir? Tek o sıkıntısı var yoksa 90Hz'ye bile çıkacak.

Max 60Hz veren ekranı 75e zorlarsanız olacağı o zaten, belli bir yerden sonra bozulmalar başlayacak o zaman millet 60Hz monitör alıp 240Hz overclocklasın.

Max 60Hz veren ekranı 75e zorlarsanız olacağı o zaten, belli bir yerden sonra bozulmalar başlayacak o zaman millet 60Hz monitör alıp 240Hz overclocklasın.

Panelin kalitesine göre değişebiliyor. Eski monitörlerimi uzun süre boyunca OC ile kullandım. Biri 60Hz'den 81'e, diğeri 60Hz'den 77'ye kadar alıyordu. Ancak önerir miyim? Hayır. Overclock yapmayın. Ama elindeki monitör zaten beş para etmez bir şey ise çöp olacağını bilerek yap.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı