75'lik duvar kâğıdı arşivim

Hocam tam bilgisayara format atmıştım, gördüğüm iyi oldu Yalnız o kadar işletim sisteminden görüntü almışsınız fakat en önemlisini unutmuşsunuz.

Dosya Ekleri

• wallpaperbetter.com_7680x4320.jpg
    272,9 KB · Görüntüleme: 31
Celeron aşktır sen anlamazsın. Dünyanın en iyi islemcisidir o

Core i5 7400 ile kolay Celeron aşktır demek...

Hocam tam bilgisayara format atmıştım, gördüğüm iyi oldu yalnız o kadar işletim sisteminden görüntü almışsınız fakat en önemlisini unutmuşsunuz.

O çok daraltıyor beni niyeyse ondan koymadım ama olsun onu isteyen buluyor. Ben zaten bu arşivi uzun bir zaman aralığı içerisinde kendim biriktirdim bugünde derleyip size paylaştım.

Neden bu kadar aşıksınız Celeron'lara hocam?
Ne demek neden aşığım? Biz oyun oynarken sinirlenmeyelim diye oyun açmıyor. Internet sitelerine girip virüs yemeyelim diye Chrome açmıyor. Daha ne yapsın bu işlemci size?

Ne demek neden aşığım? Biz oyun oynarken sinirlenmeyelim diye oyun açmıyor. Internet sitelerine girip virüs yemeyelim diye Chrome açmıyor. Daha ne yapsın bu işlemci size?

Hocam ben asıl oyun açmadığı, Chrome açmadığı için sinirleniyorum ne yapacağız?

Hocam ben asıl oyun açmadığı, Chrome açmadığı için sinirleniyorum ne yapacağız?
Sinirlenmeyip sakın sakın konuşacaksınız. Sakin sakin derdinizi anlattığınız zaman 8K ultra da GTA 6 2000 FPS veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…