Celeron aşktır sen anlamassın. Dünyanın en iyi islemcisidir oÇok kötü anlamında dedim hocam kanser ediyor insanı o işlemci.
Celeron aşktır sen anlamassın. Dünyanın en iyi islemcisidir oÇok kötü anlamında dedim hocam kanser ediyor insanı o işlemci.
Celeron aşktır sen anlamazsın. Dünyanın en iyi islemcisidir o
Hocam tam bilgisayara format atmıştım, gördüğüm iyi olduyalnız o kadar işletim sisteminden görüntü almışsınız fakat en önemlisini unutmuşsunuz.
İ5 çöp hocam celeron varken. İ5 celeronun önünde diz çöker.Core i5 7400 ile kolay Celeron aşktır demek...
i5 çöp hocam Celeron varken. i5 Celeron'un önünde diz çöker.
Celeron aşkım için her şeyi yaparım. Yollayın kargo ile.Gelin sistemleri değişelim o zaman hocam ne dersiniz?
Celeron aşkım için her şeyi yaparım. Yollayın kargo ile.
Ne demek neden aşığım? Biz oyun oynarken sinirlenmeyelim diye oyun açmıyor. Internet sitelerine girip virüs yemeyelim diye Chrome açmıyor. Daha ne yapsın bu işlemci size?Neden bu kadar aşıksınız Celeron'lara hocam?
Ne demek neden aşığım? Biz oyun oynarken sinirlenmeyelim diye oyun açmıyor. Internet sitelerine girip virüs yemeyelim diye Chrome açmıyor. Daha ne yapsın bu işlemci size?
Sinirlenmeyip sakın sakın konuşacaksınız. Sakin sakin derdinizi anlattığınız zaman 8K ultra da GTA 6 2000 FPS veriyor.Hocam ben asıl oyun açmadığı, Chrome açmadığı için sinirleniyorum ne yapacağız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.