75Mbps paketi 35Mbps kullanmak

CRESSI

Kilopat
Daha fazla  
75Mbps'lik pakete geçiş yaptım fakat hız testlerimde 35-39MBPS arası alıyorum. Destek talebime dönen internet sağlayıcı görevlileri modemime 75Mbps hızı verdiklerini söylediler. Bir akşam modemimi açıp kapadığımda 80Mbps hızları gördüm fakat sabah uyandığımda hızım yine 35Mbps idi. Sorun modemimle mi alakalıdır?
Tabloda ki ulaşılabilir hız benim altyapımın desteklediği hız mı yoksa modemimin en fazla destekleyeceği hız mı?

Gelen
Giden
DSL Hızı(Kb/s):358393070
Ulaşılabilir Hız(Kb/s):11808041802
SNR Sınırı (dB):32.837.1
Hat Zayıflaması(dB):0.00.0
Güç (dB):8.7-10.8

75Mbps'lik pakete geçiş yaptım fakat hız testlerimde 35-39MBPS arası alıyorum. Destek talebime dönen internet sağlayıcı görevlileri modemime 75Mbps hızı verdiklerini söylediler. Bir akşam modemimi açıp kapadığımda 80Mbps hızları gördüm fakat sabah uyandığımda hızım yine 35Mbps idi. Sorun modemimle mi alakalıdır?

Olabilir ya da hat ile ilgili bir problem olabilir sağlayıcınızdan teknik destek isteyin.

Tabloda ki ulaşılabilir hız benim altyapımın desteklediği hız mı yoksa modemimin en fazla destekleyeceği hız mı?

Gelen
Giden
DSL Hızı(Kb/s):358393070
Ulaşılabilir Hız(Kb/s):11808041802
SNR Sınırı (dB):32.837.1
Hat Zayıflaması(dB):0.00.0
Güç (dB):8.7-10.8

Hocam şu an hat değerlerine baktıgımızda sizin hızınızı 35 Mbps'e sabitlemişler ara konuş ben 75 Mbps paket kullanıyorum ama hattımı 35 Mbps'e sabitlemişsiniz hat değerlerim gayet saglıklı lütfen bu konuda yardımcı olur musunuz diye söyle hallederler ayda bir böyle yaparlar ararsın bu şekilde düzeltirsin. Bu yaptıgı işlem 10 saniyedir modemi kapatıp açarak modem üzerinden 75 Mbps oldugunu görürsünüz. Bu arada modem hat değerleriniz gayet güzel şu an 100 Mbps verseler bile sorunsuz şekilde alırsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı