75Mbps uygun modem önerisi

• Konuyu başlatan Eld
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 239

Eld

Hectopat
Yer
Kastamonu
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, 200 metrekare evde ailemle yaşıyorum. 2014 senesinde internetle birlikte aldığım modem paket değiştirmem ve evdeki aktif internete bağlanan cihaz sayısının artmasıyla artık yetmiyor. TurkNet kullanıyorum. Güncel olarak 75Mbps altyapıya sahibim. Modemde aradığım özellikler:

-Bilgisayarda Wi-Fi üzerinden oyun oynarken aynı zamanda diğer cihazların da sorunsuzca interneti paylaşabilmesi.
-Modemi ne kadar doğru konumlandırsam da evin her yerinden internete bağlanamıyorum maalesef. Bu bağlamda kapsama gücünün yüksek olması.
-Halihazırda kullandığım modem crc hatalarına sebep oluyor. Bu da kopma sorunlarıyla karşılaşmam demek. Bu tarz hatalara sebep olmamalı.
-Arayüzü güncel olmalı. Modemim üzerinden ayar yapmaya çalıştığımda çoğu şeyi ayarlayamıyorum.
-Arayüzü basit ve kullanışlı olursa tüm aile bireyleri rahatça kullanabilir.

Öneride bulunan herkese şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
2.el TD9970 v3+attığım cihazlardan birini almanı öneririm.
Yerinde olsam fiber internette router alırım modem+router cihazlardan daha iyi verim alırsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı