7600 işlemcinin dahili grafik birimi 144 Hz çalıştırmıyor

Sistemi yeni topladım. Önce HDMI kablo ile taktım sonra belki ondandır diye Paugge display kablo taktım. Yine 144 Hz olmuyor. BIOS'tan ekstra başka bir ayarı mı var? Anakartım MSI B650 Gaming Plus ve çıkışlarının desteklediğini gördüm. İşlemciye dahil olan grafik birimi de herhalde destekliyor olsa gerek.

Screenshot_2.png

Microsoft Basic adaptor yazıyor. Chipset sürücüsünü önce kurun. Sonra ekran kartı sürücüsünü kurun.

Sistemi yeni topladım. Önce HDMI kablo ile taktım sonra belki ondandır diye Paugge display kablo taktım. Yine 144 Hz olmuyor. BIOS'tan ekstra başka bir ayarı mı var? Anakartım MSI B650 Gaming Plus ve çıkışlarının desteklediğini gördüm. İşlemciye dahil olan grafik birimi de herhalde destekliyor olsa gerek.

Eki Görüntüle 2224663
AMD sürücüsünü kurmanız gerekiyor gordugum kadariyla.

Eki Görüntüle 2224663

Anakart dahili portlardan en fazla 60Hz verebiliyor.

AMD Adrenalin software kurarak sürücüyü güncellediniz mi?
Kurdum diye hatırlıyorum yine bakayım teşekkürler.

Anakart dahili portlardan en fazla 60Hz verebiliyor.
Teknik özelliklerinde şöyle yazıyor. 4K'da max 60 ise 2K'da daha yüksek verebilir diye düşünmüştüm. Doğruysa kötüymüş.

ONBOARD GRAPHİCS1x HDMI™
Support HDMITM 2.1 with HDR, maximum resolution of 4K 60Hz*
1x DisplayPort
Supports DP1.4, maximum resolution of 4K 60Hz*
*Available only on processors featuring integrated graphics. Graphics specifications may vary depending on the CPU installed.

Kurdum diye hatırlıyorum yine bakayım teşekkürler.

Teknik özelliklerinde şöyle yazıyor. 4K'da Max 60 ise 2K'da daha yüksek verebilir diye düşünmüştüm. Doğruysa kötüymüş.

ONBOARD GRAPHİCS1x HDMI™
Support HDMITM 2.1 with HDR, maximum resolution of 4K 60Hz*
1x DisplayPort
Supports DP1.4, maximum resolution of 4K 60Hz*
*Available only on processors featuring integrated graphics. Graphics specifications may vary depending on the CPU installed.

144Hz olsaydı mutlaka belirtilirdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı