7600 TL hazır sistem önerisi

• Konuyu başlatan 217099
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.636
Bu sistemde de Netac marka SSD'yi ayrı olarak alın diyor herkes, Çin malı sanırım. Başka bir SSD ile değiştirirsem iyi olabilir fakat anakartlar arasında iyi olanı hangisidir? B460 mı H410M mi?
B460 anakart daha iyi. Orada bütçe düşürmek için seçilmiş. SSD olarak başka bir model alabilirsiniz.
Sırf ray tracing var diye RX 5700 Xt yerine RTX 2060 almam açıkçası.
Sadece onun için RTX 2060 önermiyoruz. RX 5700 XT modellerinde yazılımsal sıkıntılar mevcut.

B460 anakart daha iyi. Orada bütçe düşürmek için seçilmiş. SSD olarak başka bir model alabilirsiniz.

Sadece onun için RTX 2060 önermiyoruz. RX 5700 XT modellerinde yazılımsal sıkıntılar mevcut.
Yazılımsal sorunların çoğu çözüldü diye biliyorum. Modelde ısınma sorunu olmadığı müddetçe alınabilir.

Yazılımsal sorunların çoğu çözüldü diye biliyorum. Modelde ısınma sorunu olmadığı müddetçe alınabilir.
RTX 2060'ta DLSS desteği var mı? Bu özellik FPS'i arttırıp en az 5700XT'nin aldığı kadar FPS'e çıkarmaz mı?

High Power markası nasıl sizce?
Gayet kalitelidir.

Benim tavsiyem bu sistemi alıp, güç kaynağı içinize sinmediyse güç kaynağını değiştirmeniz. Eğer sıkıntı ihtimalini göze alıyorsanız, RX 5700 XT bir sistem bakabilirsiniz. Sizin aradığınız özelliklerde RX 5700 XT sistem bulamadım.

Güç kaynağı olarak tavsiyem High Power olacaktır.

Son düzenleme:
Gayet kalitelidir.

Benim tavsiyem bu sistemi alıp, güç kaynağı içinize sinmediyse güç kaynağını değiştirmeniz. Eğer sıkıntı ihtimalini göze alıyorsanız, RX 5700 XT bir sistem bakabilirsiniz. Sizin aradığınız özelliklerde RX 5700 XT sistem bulamadım.

Güç kaynağı olarak tavsiyem High Power olacaktır.

Hocam yeni bir konu açtım, onaylanınca linkini atacağım. Ona da bakabilir misiniz?
Teknobiyotik 10400F diğerlerine göre daha kaliteli duruyor.

Hazır sistem toplamadan ucuza gelmiyorsa almak için pek bir sebep yok bence.

Sırf ray tracing var diye 5700xt yerine 2060 almam açıkçası. Kas gücü farkı hiç de az değil.

İşlemciyi AMD tercih ederseniz DLSS gibi olan FideltyFX CAS'ı kullanabilirsiniz RX 5700XT için.
Arkadaşlar bu konuya bakabilir misiniz? Gaminggen'deki PSU hiç içime sinmedi. Teknobiyotik'teki sistemi alacağım sanırım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı