KDV indirimi olursa çok güzel olur. Bu süre zarfında olabildiğince indirimleri takip etmeye çalışacağım. Anakart'ı yeterli olarak görüyorum. İyinin kötüsü diyebiliriz.
O zaman hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederim tekrardan.

Hocam hangi parçaları almaya karar verdiniz @YaRTXoh
Hocam ilk mesajımda belirttiğim sistemi almayı düşünüyorum. Tabii ki bu zaman aralığında indirimleri sürekli takip edeceğim. Vatan’da KDV indirimi olursa anakartı değiştiririm. Birde bütçemi aşabilirsem @rtakak hocamın attığı kasayı almak istiyorum.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun şimdiden hocam

Çok teşekkürler hocam. Maalesef 2K monitör için bütçem yok. 8-9 ay sonra Dolar 10 TL olmaz ise yenisini alacağım. Nihayetinde 720P bir monitörden iyidir ama değil mi ? ahaha

@YaRTXoh
Şşşt, benim dediğim 1070 Ti'ı al sonra elden ikinci el 2K monitör al (bulabilirsen tabii )
Neyse tuzağa düşeremeyeceğim seni Al EVGA'nı.

Kesinlikle ve kesinlikle o monitörü alma aldıysan iade et televizyonda falan oyna. 1070 Ti ı 60 Hz 1080P monitörde kullanmak overkill den başka bir şey değil. Her oyunu 100 FPS üzeri oynayacaksın. Kesinlikle bütçe olana kadar televizyonla idare et. Ben 2 ay TV de kullanıp 2. el 1000 liraya 144 hz aldım 1070 Ti' a.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…